Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"MONSTRU EXTRATERESTRU", ucis în deşert de ARMATA AMERICANĂ: Este incredibil, aşa ceva nu se poate VIDEO

Publicat:

Cu toate ca majoritatea internautilor considera ca imaginile au fost trucate, exista si persoane care cred ca astfel de lucruri sunt posibile si extraterestrii sunt printre noi. Chiar si asa, imaginile au devenit in scurt timp virale, fiind vizionate de sute de mii de oameni in doar cateva zile, potrivit Mirror.

In filmare se vede cum un avion arunca o bomba deasupra creaturii care pare sa semene cu o meduza uriasa. Clipul de aproape doua minute pare sa fi fost filmat in Durango, , in apropierea bazei militarea Aria 51. Mai mult, incidentul pare sa fi avut loc in luna mai.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Armata americana da o lovitura napraznica rebelilor houthi: le-a distrus tehnologia care permitea acestora sa loveasca navele ce tranzitau zona

07:25, 15.06.2024 - Armata americana a anuntat vineri seara ca a "distrus" in Yemen sapte radare care permiteau rebelilor houthi sa vizeze nave, intr-un moment in care acesti rebeli isi intensifica atacurile asupra traficului maritim din Marea Rosie, noteaza AFP, citat de AGERPRES.

Luiza Pozniak, femeia de origine romana care s-a inrolat in armata americana

19:01, 11.06.2024 - Luiza Pozniak, femeie de origine romana, a visat dintotdeauna la o viața in Statele Unite ale Americii. Și se pare ca este și adevarat: visele devin realitate. In urma cu ceva timp, Luiza s-a inrolat in armata americana. Crescuta intr-un mic oraș rural din sudul Romaniei, in apropierea Munților Carpați,…

A inceput marea retragere americana din Niger. Armata SUA, la mana juntei militare

23:10, 08.06.2024 - Statele Unite au inceput vineri sa retraga din Niger echipamente militare și personal suplimentar, dupa ce au așteptat luni de zile ca junta militara aflata la putere sa aprobe zborurile militare americane in aceasta țara.

Pare o cascadorie dintr-un film, dar e pe cat de real, pe atat de incredibil. „Faci un flick flack și aia e” VIDEO

16:41, 25.05.2024 - Pasagerul unei motociclete a zburat prin aer peste mașina oprita a aterizat pe capota apoi a ajuns pe carosabil și s-a ridicat ca și cum ar fi fost o scena dintr-un film de acțiune. Clipul postat pe un grup de motocicliști clujeni este real, iar polițiștii ancheteaza cazul.

Un pod plutitor pentru ajutoare umanitare a inceput sa se deplaseze spre Fișia Gaza

12:11, 16.05.2024 - Armata americana a inceput sa deplaseze un debarcader spre coasta Fișiei Gaza, a declarat miercuri un oficial american. Armata americana a ales sa premonteze digul maritim in portul israelian Ashdod la inceputul lunii mai, din cauza condițiilor meteorologice din locația din Gaza in care urmeaza sa fie…

Armata americana a terminat construcția unui port temporar in Gaza, dar nu poate fi instalat

10:40, 08.05.2024 - Armata americana a finalizat construcția unui port artificial temporar in Gaza pentru a facilita livrarea de ajutor umanitar, dar acesta nu poate fi instalat pentru moment din cauza condițiilor meteorologice, a anunțat marți Pentagonul, potrivit mediafax.

Un misterios avion american de lux, echipat și adaptat de catre armata americana, zarit in vestul Romaniei

03:05, 20.04.2024 - Un avion de lux a fost echipat și adaptat de catre armata americana pentru a efectua misiuni de aparare antiaeriana. In prezent, acest avion se angajeaza in operațiuni de colectare a informațiilor deasupra vestului Romaniei.

Armata americana a trimis Ucrainei arme și muniții iraniene confiscate de la rebelii Houthi din Yemen

18:00, 09.04.2024 - Armata americana a anuntat, marti, ca a transferat saptamana trecuta Ucrainei arme si munitii de calibru mic trimise intial de Iran rebelilor Houthi din Yemen, dar confiscate de Washington si aliatii sai, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 


Ce parere ai despre aceasta stire?