Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mobilizare exemplară a lui Umbrărescu pe Autostrada Transilvania: 1.200 de muncitori și sute de utilaje pe șantiere

Publicat:

UMB a scos pe șantierele de pe A3, Nadașelu – Mihaiești – Zimbor, respectiv Zimbor-Poarta Salajului 1.200 de angajați și 360 de utilaje, conform CNAIR, care a publicat și imagini cu lucrarile din zona.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cand vom circula pe Autostrada Transilvania? Problemele de mobilizare a UMB dau estimarile peste cap

12:51, 06.05.2024 - Asociația Pro Infrastructura a actualizat monitorizarea independenta a proiectelor rutiere majore din Transilvania. Estimarile cu privire la finalizarea lucrarilor sunt rezervate din cauza slabei mobilizari a UMB, compania care lucreaza pe 49% din șantierele de infrastructura din țara.

Mobilizare buna pe șantierul viitorului drum expres de la Tureni, cu sute de muncitori și utilaje in teren. Stadiul fizic al lucrarilor a ajuns la 25%.

18:40, 24.04.2024 - Sute de muncitori și utilaje de lucru, pe șantierul drumului de legatura a Clujului la Autostrada Transilvania. Potrivit estimarilor oficiale, lucrarile la viitorul drum expres vor fi incheiate pe final de an.

Trafic restricționat pe Autostrada Transilvania! Se efectueaza reparații pe sensul Campia Turzii – Nadașelu

09:35, 01.04.2024 - Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Romane informeaza ca astazi, 1 aprilie, pana la ora 15.00, se vor impune restricții de circulație pe Autostrada Transilvania (A3).Motivul fiind efectuearea unor  lucrari de colmatare rigola mediana pe  A3 pe sensul Campia Turzii – Nadașelu,…

S-a desemnat constructorul pentru viaductele suplimentare de pe Autostrada Transilvania

08:15, 30.03.2024 - Cele doua viaducte de pe Autostrada Transilvania, de la Nadașelu și Topa Mica, au constructor desemnat. O asociere de firme din Turcia va construi cele doua viaducte de pe Autostrada Transilvania, care au fost incluse in proiect ca soluție alternativa pentru evitarea unor alunecari de teren. ‘‘Am desemnat…

Autostrada Transilvania: De la "furnicarul" de noapte, la reducerea (aproape) totala a efectivelor UMB pe santier

09:00, 18.03.2024 - Daca pe șantierul dintre Nadașelu și Zimbor al Autostrazii Transilvania A3, Umbrarescu, antreprenorul general, lucra si noaptea acum 2 ani, iar progresele erau vizibile, acum sufla vantul in ce priveste utilajele si progresul. 

O singura oferta pentru viaductele de peste 3 kilometri de pe Autostrada Transilvania (A3). Evaluarea, gata in aprilie

12:40, 13.03.2024 - CNAIR a lansat la inceputul lunii august 2023 licitația pentru proiectarea și execuția lucrarilor necesare devierii traseului sectorului de autostrada Nadașelu – Mihaiești a Autostrazii Transilvania (A3).

Autostrada Transilvania. O singura oferta pentru realizarea viaductelor de la Nadașelu și Topa Mica. Evaluarea ofertei de catre CNAIR, incheiata la final de martie.

12:15, 13.03.2024 - Licitația pentru realizarea viaductelor de la Nadașelu și Topa Mica (județul Cluj) de pe Autostrada Transilvania, care a inregistrat o singura oferta, ar putea fi atribuita la finalul lunii martie.


Ce parere ai despre aceasta stire?