Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa, sezon 6. Ce a făcut Gabriela de Valentine's Day, după ce s-a zvonit că s-ar fi despărțit de Valentin

Publicat:

Gabriela a publicat mai multe imagini de Ziua Indragostiților pe rețelele sociale, dupa ce s-a zvonit ca s-a desparțit de Valentin. Deși fata nu a spus nimic clar, postarile ei au lasat loc de interpretare in randul susținatorilor.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cuplul de la Mireasa despre care se crede ca s-a desparțit. Foștii concurenți au un copil impreuna, iar fanii s-au ingrijorat

15:01, 28.05.2024 - Pe grupurile Mireasa se zvonește ca Alexandra și Ionuț de la Mireasa sezonul 1 s-ar fi desparțit. Faptul ca cei doi nu mai sunt prieteni pe Facebook și nu mai au pozele de cuplu i-a facut pe fanii emisiunii sa se gandeasca la separare.

Mireasa sezon 9, 24 mai 2024. Maria și Ștefan, cearta din cauza interacțiunilor cu Ionela! Gelozia concurentei ii sperie pe toți

15:46, 24.05.2024 - Maria considera ca Ștefan nu este in masura sa vorbeasca cu absolut nicio fata lucrurile despre care au discutat. „Unul la mana ca tu ai relație, doi la mana ca nu ai nicio legatura cu ea”

Antrenorul Mauricio Pochettino s-a despartit de Chelsea dupa un singur sezon

11:30, 22.05.2024 - Clubul englez de fotbal Chelsea si antrenorul argentinian Mauricio Pochettino ''au decis de comun acord sa se desparta'', a anuntat, marti, gruparea londoneza, dupa un singur sezon de colaborare, la capatul careia echipa s-a clasat pe locul al saselea in Premier League, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Mireasa sezon 9, 17 mai 2024. Andrada a cerut un mesaj din partea fostei iubite a lui Cristian. Ce i-a transmis Antoniei

16:21, 17.05.2024 - Antonia a privit in gala Mireasa de pe 17 mai 2024 un mesaj venit din partea Andradei. Tanara i-a cerut fostei iubite a lui Cristian sa confirme faptul ca ele nu au conversat intr-un live despre Antonia și Cristian.

Mireasa sezon 9, 15 mai 2024. Ștefan și Liviu au avut un conflict. Care a fost motivul. Doamna Iuliana: „Zici ca ești un papițoi”

14:55, 15.05.2024 - Ștefan și Liviu au intrat in conflict. Iubitul Mariei a spus ca nu crede in relația lui Liviu cu Delia, iar iubitul Deliei l-a numit fals pe iubitul mariei. In emisia live de pe 15 mai 2024 doamna Iuliana l-a jignit pe fiul doamnei Viorica.

Mireasa sezon 9, 13 mai 2024. Incalcare grava de regulament, cu consecințe imediate. Ce au facut Maria și Ștefan

15:35, 13.05.2024 - Maria și Ștefan au fentat camerele și lavalierele la petrecerea de sambata din casa Mireasa. Cei doi iubiți au incalcat regulamentul emisiunii. Simona Gherghe a anunțat ca fiul doamnei Iuliana intra in cursa de eliminare.

Mireasa, sezon 9. Tatal lui Alexandru, intervenție telefonica in direct. Ce a spus domnul George despre marturisirile fiului

13:35, 18.04.2024 - Dupa ce Alexandru a marturisit ca a fost dependent de jocuri de noroc, tatal acestuia a intrat in direct. De asemenea, Cristina și Alexandru au discutat cu Elena, dupa ce fata a avut mai multe reclamații la adresa atitudinii cuplului fața de ea.

Mireasa, sezon 9. Ce a spus psihologul Eduard Puiu despre gestul doamnei Daniela de a o bloca pe Laura, iubita lui Cristian

12:05, 19.03.2024 - Laura a fost foarte trista in ultimele zile, de cand doamna Daniela a blocat-o și, potrivit regulamentului, nu are voie sa interacționeze cu Cristian. Tanara a plans și le-a povestit fetelor despre interacțiunile sale cu mama iubitului.


Ce parere ai despre aceasta stire?