Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul Grindeanu, noi ameninţări pentru ritmul lucrărilor la centura sud şi drumul Dumbrăviţa-Giarmata: „Nu-mi doresc să reziliez”

Publicat:

a vorbit azi la Timisoara despre nemultumirile legate de cum gestioneaza anumite firme lucrarile din jurul municipiului. a dat exemplu negativ ritmul de lucru la centura sud, dar si drumul Dumbravita – Giarmata, traseu pe care-l frecventeaza, unde contractul inițial a fost reziliat. „Legatura de la autostrada la Sanandrei, am avut […] , noi amenintari pentru ritmul lucrarilor la centura sud si drumul Dumbravita-Giarmata: „Nu-mi doresc sa reziliez” a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Grindeanu: Cheia localelor este sa se aleaga oameni care sa tina legatura cu Guvernul pentru investitii

19:25, 25.04.2024 - Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat, joi, ca alegerea unor oameni care sa fie capabili sa tina legatura cu Guvernul pentru sprijinirea investitiilor locale este „cheia” alegerilor din 9 iunie.

Grindeanu despre Fritz: „Un primar rupt complet de marile proiecte pe care alte orașe au știut sa și le promoveze”

22:21, 08.04.2024 - Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a vorbit luni seara și despre Timișoara, orașul unde s-a lansat in politica. Acesta considera ca Dominic Fritz nu este un oraș potrivit pentru orașul de pe Bega. „Lumea in acest moment, și asta v-o spun ca timișean, iși dorește proiecte concrete, iși dorește…

Grindeanu: De joia viitoare se va circula pe drumul de legatura Oradea - Autostrada Transilvania

18:10, 22.03.2024 - Sorin Grindeanu, a declarat ca saptamana viitoare vor avea loc procedurile de recepție iar de pe 28 martie se va da drumul circulației rutiere pe drumul de legatura Oradea - Autostrada Transilvania.

Sorin Grindeanu: Joia viitoare dam drumul circulatiei pe drumul de legatura Oradea - Autostrada Transilvania

17:56, 22.03.2024 - Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat vineri, pe santierul drumului de legatura Oradea - Autostrada Transilvania, o investitie cu fonduri europene de 29 milioane de euro, ca saptamana viitoare vor avea loc procedurile de receptie, iar pe 28 martie se va drumul la circulatia rutiera.

Imagini spectaculoase! Cum arata Secțiunea 5 a Autostrazii Sibiu-Pitești. Care e stadiul lucrarilor – VIDEO

10:40, 20.03.2024 - Au aparut imagini cu evoluția lucrarilor pe autostrada Sibiu-Pitești. Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a publicat marți, 19 martie, pe TikTok un filmuleț cu lucrarile la secțiunea 5 Curtea de Argeș – Pitești din autostrada Sibiu – Pitești. Despre care anunța ca este realizata in proporție…

Se asfalteaza un drum de legatura intre Șag și Sanmihaiu Roman, parte din centura mica a Timișoarei

14:45, 08.03.2024 - Consiliul Județean Timiș a predat, vineri, catre constructor, amplasamentul a DJ 593C Șag (DJ 593) – Sanmihaiu Roman (DJ 591A). Drumul de pamant urmeaza sa fie asfaltat cu bani de la Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice și Administrației.

Incep lucrarile din Romania la drumul expres care leaga nordul Europei de sudul Europei

14:50, 13.02.2024 - Una dintre cele mai importante legaturi rutiere din Europa va fi construita in Romania. Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat ca vor incepe lucrarile la drumul expres Arad-Oradea, care va lega nordul Europei de sudul Europei, cu trecere prin Romania. In restul țarilor exista deja autostrazi,…

Grindeanu: Noul terminal al aeroportului din Timisoara va fi dat in functiune pe 31 martie

22:00, 09.02.2024 - Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a anuntat, vineri, ca noul terminal al Aeroportului "Traian Vuia" din Timisoara va fi dat in functiune pe data de 31 martie, odata cu intrarea Romaniei in Spatiul Schengen, pe cale aeriana.


Ce parere ai despre aceasta stire?