Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul francez al culturii a fost spitalizat din cauza COVID-19

Publicat:

Ministrul francez al culturii, , a fost spitalizata cu COVID-19, in timp ce colega sa de la Munca, , a fost externata dupa ce a primit tratament cateva zile, a informat miercuri presa din Hexagon, in contextul escaladarii celui de-al treilea val al epidemiei, transmite Reuters, potrivit AGERPRES.

, in varsta de 74 de ani, va ramane sub supraveghere medicala cateva zile, dar starea sa este stabila, a relatat postul BFM TV.

Vestea spitalizarii sale a venit in acelasi timp cu anuntul ca , 59 de ani, a fost externata.…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Semnal puternic din Germania! Ministrul de finanțe și liderul FDP ambaleaza 'motorul Europei': Avem nevoie de o relansare economica

16:11, 27.04.2024 - Semnal puternic din Germania! Ministrul de finanțe și liderul FDP ambaleaza 'motorul Europei': Avem nevoie de o relansare economicaGermania are nevoie de o relansare economica pentru a-si asigura pozitia geopolitica, a declarat sambata ministrul de Finante, Christian Lindner, care este si presedintele…

Scandalul care zdruncina industria big pharma din toata lumea: Un gigant farmaceutic a dat in judecata Pfizer din cauza vaccinurilor impotriva COVID-19

21:45, 25.04.2024 - Grupul farmaceutic britanic GlaxoSmithKline (GSK) a dat in judecata alianta Pfizer-BioNTech intr-un tribunal federal din statul american Delaware, joi, acuzand cele doua companii ca au incalcat patentele sale asociate tehnologiei ARN mesager atunci cand au creat vaccinul lor impotriva COVID-19, informeaza…

Studiu post-Covid: Doua milioane de britanici sufera de simptomele de lunga durata

17:00, 25.04.2024 - Doua milioane de persoane din Anglia si Scotia continua sa sufere din cauza simptomelor generate de COVID-19 de lunga durata, iar activitatile zilnice desfasurate de 381.000 dintre ele sunt mult limitate din aceasta cauza, potrivit unui studiu oficial publicat joi, informeaza Reuters, conform Agerpres.

Parlamentul UE aproba interzicerea produselor fabricate prin munca forțata

17:51, 23.04.2024 - Parlamentul European a aprobat normele care interzic in UE vanzarea, importul și exportul de bunuri fabricate prin munca forțata, scrie Reuters. Masura a fost impusa de legislatorii UE, preocupați de drepturile omului in regiunea chineza Xinjiang. Statele Unite au adoptat o lege similara in 2021 pentru…

Ministrul de externe iranian califica drept 'regretabile' sanctiunile UE impotriva Iranului

10:00, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt ''regretabile'' intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de externe iranian Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Meci din Cupa CAF, anulat din cauza unei harti imprimate pe tricourile oaspetilor

12:35, 22.04.2024 - Meciul dintre echipa algeriana USM Alger si formatia marocana Renaissance Berkane, programat duminica in semifinalele Cupei Confederatiei Africane de Fotbal (CAF), nu s-a putut juca din cauza unei dispute legate de tricourile echipei vizitatoare, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Serghei Șoigu a facut anunțul uriaș: Rusia accelereaza producția de tancuri

14:20, 19.04.2024 - Ministrul apararii rus Serghei Soigu a declarat vineri ca tara sa isi accelereaza productia de tancuri si de sisteme grele de rachete (termobarice) cu lansare multipla, dar ca sunt necesare mai multe eforturi pentru a creste productia de echipamente de protectie a tancurilor, relateaza Reuters.

Un ministru palestinian il acuza pe Benjamin Netanyahu ca vrea sa continue razboiul pentru cariera sa: „E clar ca nu-i pasa de oameni”

20:55, 14.02.2024 - Ministrul palestinian de Externe, Riyad al-Maliki, l-a acuzat miercuri pe prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu, ca ii pasa doar de supravietuirea sa politica, in timp ce incercarile de a pune capat conflictului din Gaza par neconcludente, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?