Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul Educației, despre sancțiunile care pot fi date unui elev pentru nerespectarea măsurilor sanitare: “Trebuie să-i spunem elevului că riscă să i se scadă nota la purtare”!

Publicat:

Ministrul Educației, , a declarat vineri ca este important ca profesorii sa le explice copiilor ca viața noastra trebuie sa nu fie pusa in pericol, prin nerespectarea masurilor sanitare. La intrebarile jurnaliștilor cu privire la sancțiunile care pot fi aplicate elevilor daca refuza sa respecte regulile, Anisie a spus ca acești elevi risca sa li se scada nota la purtare pentru comportament neadecvat in cadrul școlii.

Citeste articolul mai departe pe newsbuzau.ro…  

Sursa articol: newsbuzau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sancțiunea drastica pe care o risca o caștigatoare de Champions League pentru nereguli legate de fairplay-ul financiar

10:50, 16.04.2024 - ​FC Porto este unul dintre cluburile de tradiție care evolueaza an de an in competițiile organizate de UEFA. Nerespectarea regulilor de fairplay financiar pot duce la o masura fara precedent pentru echipa portugheza.

Percheziții domiciliare la o persoana banuita de nerespectarea regimului armelor și munițiilor

09:00, 24.02.2024 - In data de 22 februarie a.c, polițiștii Secției poliție rurala Cislau au pus in executare doua mandate de percheziție domiciliara la doua imobile utilizate de catre o persoana banuita de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Anunț important pentru romanii care stau la bloc. Ce trebuie sa faci pe data de 30 ale lunii

17:45, 22.02.2024 - Toți romanii care stau la bloc trebuie sa achite datoriile la Asociația de proprietari in fiecare luna, pana pe data de 30 a lunii. In caz contrar, risca penalitați mari. Aflați in randurile urmatoare mai multe informații. Regula pe care romanii care stau la bloc trebuie sa o cunoasca In fiecare luna,…

Cod Rutier 2024. Ce amenzi usturatoare risca romanii care nu respecta o regula cu privire la transportul animalelor de companie

20:55, 13.02.2024 - Șoferii din Romania trebuie sa fie atenți la o noua reugla, in cazul in care intenționeaza sa transporte animale de companie in mațina. Codul Rutier din 2024 vine cu prevederi importante din acest punct de vedere. Nerespectarea lor poate duce la aplicarea unor amenzi usturatoare.

Greșeala de incepator! Daca șoferii incepatori nu respecta aceasta regula, risca amenzi usturatoare!

16:10, 10.02.2024 - Cu toții știm ca șoferii incepatori trebuie sa atașeze atat pe parbriz, cat și pe luneta, semnele de incepator, insa nu toți fac acest lucru intr-un mod corect, iar asta i-ar putea lasa repede fara bani. Mai exact, semnul de incepator se lipește pe parbriz, dreapta jos, și pe luneta in partea stanga…


Ce parere ai despre aceasta stire?