Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Minerii de bitcoin din China s-au mutat în Siberia: E mai ieftin

Publicat:

O regiune siberiana cunoscuta pentru electricitatea sa ieftina a avertizat ca un val de mineri de bitcoin din China, țara vecina, ar putea supraincarca rețeaua electrica dupa ce Beijingul a luat masuri drastice impotriva producției de criptomonede, relateaza Bloomberg.

Consumul de energie din regiunea Irkutsk a crescut in acest an cu 159% fața de nivelurile din 2020 din cauza unei "avalanșe" de mineri de cripto-monede, a declarat guvernatorul intr-o scrisoare adresata vicepremierului rus , in care a cerut tarife mai mari la electricitate pentru mineri.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Astronautii Chinei au revenit pe Pamant. „Succes deplin”

17:25, 30.04.2024 - Astronautii misiunii chineze cu echipaj uman Shenzhou-17 au iesit din capsula cu care au revenit marti pe Pamant, in zona de aterizare Dongfeng din regiunea autonoma Mongolia Interioara, situata in nordul Chinei, transmite presa chineza. E vorba despre trei astronauti. Starea astronautilor Tang Hongbo,…

Blinken acuza Beijingul de genocid in provincia Xinjiang

23:05, 22.04.2024 - Beijingul continua sa comita genocid impotriva uigurilor și a altor minoritați din provincia sa Xinjiang, a aratat secretarul de stat american Antony Blinken intr-un raport publicat luni, inaintea vizitei sale planificate in China saptamana aceasta, conform jurnalul.ro. Raportul anual al Departamentului…

Tesla reduce preturile in urma incetinirii vanzarilor

13:55, 21.04.2024 - Tesla Inc a redus preturile in China si SUA, pietele sale cheie, dupa ce vanzarile trimestriale de vehicule electrice (EV) dezamagitoare au contribuit la majorarea stocurilor, transmite Bloomberg, potrivit Agerpres.

Razboiul comercial UE-China ia amploare - Dupa mașini electrice și panouri fotovoltaice, o noua ancheta vizeaza produse vitale

21:35, 15.04.2024 - Uniunea Europeana va lansa o investigatie asupra achizitionarii de dispozitive medicale din China, riscand noi tensiuni cu Beijingul, la cateva luni dupa deschiderea unei anchete privind subventiile acordate de aceasta pentru vehiculele electrice, transmite Bloomberg.

Bloomberg: China furnizeaza Rusiei imagini din satelit pentru atacurile din Ucraina

11:55, 07.04.2024 - SUA ii avertizeaza pe aliați ca Beijingul și-a intensificat sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informații geospațiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei, scrie Bloomberg.„Pe fondul semnelor de integrare militara intre cele doua țari, China a furnizat Rusiei imagini…

Se complica teribil ecuația geostrategica in Ucraina: China furnizeaza informatii Rusiei imagini din satelit pentru atacuri (Bloomberg)

11:45, 07.04.2024 - Washingtonul si-a avertizeaza aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei, scrie Bloomberg, potrivit NEWS.RO.

SUA avertizeaza: China ajuta Rusia sa caștige razboiul cu Ucraina. Ii trimite echipamente și imagini de pe front (Bloomberg)

07:56, 07.04.2024 - Washingtonul si-a avertizeaza aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei, scrie Bloomberg.

Premierul chinez minimalizeaza riscurile economice, dupa ce FMI a cerut reforme

12:40, 25.03.2024 - Premierul chinez, Li Qiang, a minimalizat luni ingrijorarile privind dificultatile cu care se confrunta economia tarii sale si a asigurat investitorii ca Beijingul va accelera masurile de sprijinire a cresterii, dupa ce directorul general al Fondului Monetar International, Kristalina Georgieva, a cerut…


Ce parere ai despre aceasta stire?