Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Milionarul american Robert Durst a fost condamnat pentru crimă de gradul întâi: „I-am ucis pe toţi, desigur”

Publicat:

Mostenitorul imobiliar american , subiectul documentarului HBO , a fost condamnat pentru uciderea celei mai bune prietene, . Durst si-a ucis prietena pentru ca aceasta sa nu vorbeasca cu politia despre disparitia sotiei sale. Femeia in varsta de 55 de ani a fost gasita impuscata in cap in casa ei din . Durst ar fi ucis trei persoane si urmeaza sa fie condamnat pe 18 octombrie.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cine este Sebastian Gheorghiu, milionarul american devenit popular cu rețeta imbogațirii sale: ”Am trecut de la 1000 $ la 8 milioane $”

13:11, 26.04.2024 - Cine este Sebastian Gheorghiu, milionarul american devenit popular cu rețete ale imbogațirii rapide. La doar 25 de ani, postarile anteprenorului digital din Detroit nascut din parinți romani, fac furori in randul celor ce viseaza sa faca bani cu nemiluita peste noapte. Sebastian Gheorghiu se bucura…

Cine este Sebastian Gheorghiu, milionarul american devenit popular cu rețeta imbagațirii sale: ”Am trecut de la 1000 $ la 8 milioane $”

13:05, 26.04.2024 - Cine este Sebastian Gheorghiu, milionarul american devenit popular cu rețete ale imbogațirii rapide. La doar 25 de ani, postarile anteprenorului digital din Detroit nascut din parinți romani, fac furori in randul celor ce viseaza sa faca bani cu nemiluita peste noapte. Sebastian Gheorghiu se bucura…

Un fost ambasador american a fost condamnat la 15 ani de inchisoare pentru ca a spionat pentru Cuba decenii intregi

08:45, 13.04.2024 - Un fost ambasador american a fost condamnat vineri, la Miami, la 15 ani de inchisoare pentru ca a spionat Statele Unite mai multe decenii in beneficiul Cubei, inamic istoric al Washingtonului, scrie AFP, citata de Agerpres.

Un american condamnat pentru crima a fost executat in Oklahoma.

07:20, 05.04.2024 - Un american de 41 de ani, condamnat la moarte pentru doua crime comise la cateva ore distanta in 2002, a fost executat joi in Oklahoma, a anuntat administratia penitenciara a acestui stat din sudul SUA.

Star Matinal. Victoraș Micula a fost condamnat la inchisoare! Milionarul ar fi transportat arme și muniție in propria locuința / VIDEO

08:51, 14.03.2024 - Lovitura grea pentru celebrul Victoraș Micula! Cunoscutul milionar a fost condamnat la inchisoare, dupa ce ar fi transportat arme și muniție in propria locuința. Cu atat mai mult, el ar fi tras cu o arma letata de pe un pod din Oradea. Decizia luata de judecatori.

Star Matinal. Ce demers face Victor Micula pentru a scapa de pușcarie. A fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare / VIDEO

11:00, 15.02.2024 - Victor Micula a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare și asta pentru ca a fost acuzat de mai multe infracțiuni legate de nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Milionarul face demersurile necesare pentru a scapa de pușcarie. Iata ce se știe despre cazul lui!


Ce parere ai despre aceasta stire?