Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Milionarul Adamescu, ridicat de polițiști și dus la DNA

Publicat:

Omul de afaceri a fost oprit in trafic și condus la sediul DNA pentru audieri. el eset cercetat intr-un dosar de corupție, dupa ce ar fi platit un judecator pentru a obține o soluție varorabila intr-un proces de insolvența.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moarte violenta pentru Raisa, fetița din Dolj gasita intr-o rapa. Principalul suspect al crimei, ridicat de polițiști

10:31, 29.05.2024 - Noi informații ies la iveala in cazul fetiței de doar doi ani și cinci luni care a fost gasita moarta marți, 28 mai, intr-o rapa, in județul Dolj. Potrivit medicilor legiști, micuța a avut parte de o moarte violenta.

Momentul in care Paul de Romania a fost ridicat de polițiști de la resortul de lux din Malta, unde era in vacanța (VIDEO)

14:30, 29.04.2024 - Au aparut primele imagini de la capturarea autointitulatului prinț Paul al Romaniei. Vorbim de momentul in care a fost saltat de polițiști chiar din resortul de lux unde era in vacanța, alaturi de soția sa, Lia, in Malta.

(video) Peste 900 de polițiști și civili s-au mobilizat pentru a o gasi pe tanara disparuta: „Am examinat fiecare centimetru de pamant, am ridicat fiecare piatra”

19:05, 20.04.2024 - Poliția Republicii Moldova transmite condoleanțe familiei și rudelor Anei Mariei Guja, gasite astazi moarta, intr-o fașie forestiera, la aproximativ 21 de km de la localitatea Chițcanii Vechi, raionul Telenești. Oamenii legii sunt recunoscatori pentru mobilitatea oamenilor in cautarile de astazi. Potivit…

Liderul galeriei CSA Steaua, Florescu Andrei, ridicat de polițiști și dus la audieri

12:06, 20.03.2024 - Liderul galeriei CSA Florescu Andrei a fost ridicat, miercuri, de polițiști și dus la audieri. Dosarul privește incidentele din 8 martie, de la meciul de fotbal dintre Dinamo și UTA, cand steliștii au venit in sprijinul celor de la UTA, cand suporterii au

Senatorul Lucian Romașcanu a ridicat cu emoție o diploma in numele mamei sale

15:25, 16.03.2024 - Fost ministru al Culturii, buzoianul Lucian Romașcanu a fost prezent la evenimentul organizat de Inspectoratul Școlar Județean Buzau in cadrul proiectului „Invațamantul buzoian intre tradiție și modernitate”. Acesta apreciaza inițiativa ISJ din mai multe perspective. Pe de o parte  pentru ca este buzoian…

Desparțirea care a ridicat semne de intrebari tuturor! Adi Istrate și Erika Isac și-au spus adio cand ea a inceput sa aiba succes

22:50, 08.03.2024 - Desparțirea șoc, care a ridicat semne de intrebari tuturor! Adi Istrate și Erika Isac au decis sa iși spuna adio cand ea a inceput sa aiba succes! Fanii nu se așteptau la o asemenea hotarare!


Ce parere ai despre aceasta stire?