Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Milioane de britanici din străinătate ar fi în ilegalitate dacă țara iese din UE

Publicat:

Cetațenii britanici, care lucreaza in strainatate, ar putea intra in ilegalitate daca va ieși din , a declarat fostul procuror general britanic , conform , relateaza Mediafax.

"Cei doua milioane de cetateni britanici care lucreaza in strainatate se vor trezi peste noapte imigranti aflati in ilegalitate", subliniaza fostul procuror britanic.

Grieve a subliniat ca solicitarile referitoare la orice acord de liber schimb vor face  imposibile clauzele referitoare la libertatea de circulație.

Grieve a fost eliberat din functie pentru…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nu vom hrani cu lumina. O fabrica din Finlanda a inceput sa produca alimente „din aer și energie solara”

11:55, 20.04.2024 - Proprietarul fabricii Solar Foods spera ca soleina, proteina produsa cu dioxid de carbon și energie solara, va reduce impactul agriculturii asupra mediului. Acesta a inceput producția la un centru din Vantaa, langa capitala finlandeza Helsinki, care va putea produce 160 de tone de alimente pe an, relateaza…

Un tablou celebru in valoare de 2 milioane de euro, furat de la o galerie de arta din Marea Britanie, a fost gasit in Romania

13:55, 19.04.2024 - Un tablou in valoare de doua milioane de euro, furat in 2020 de la o galerie de arta din Oxford si descoperit in Romania, a fost restituit autoritatilor judiciare din Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, informeaza Agerpres. 

WhatsApp a redus limita de varsta pentru utilizarea aplicației

08:20, 13.04.2024 - WhatsApp, platforma de socializare deținuta de Meta, a redus recent limita de varsta pentru utilizarea aplicației in Uniunea Europeana și Marea Britanie de la 16 la 13 ani. Aceasta mișcare a generat critici din partea activiștilor pentru siguranța copiilor, conform The Guardian.

WhatsApp a redus limita de folosire a aplicației la 13 ani: „Companiile de tehnologie pun profitul mai presus de protejarea copiilor”

16:40, 12.04.2024 - WhatsApp, aplicația Meta de social media, a scazut restricțiile limitei de varsta pentru folosirea aplicației de la 16 la 13 ani in Uniunea Europeana și Marea Britanie. Aceasta acțiune a starnit nemulțumirea militanților pentru siguranța copiilor, informeaza The Guardian, transmite digi24.ro.

Mai mult de jumatate dintre britanici ar vrea sa plece din UK ca sa lucreze in strainatate. Ce nemulțumiri au

18:15, 31.03.2024 - Mai mult de jumatate dintre britanici (52%) au luat in considerare posibilitatea de a parasi Marea Britanie pentru oportunitati de munca mai bune in strainatate, potrivit unui nou studiu realizat de compania Prograd, specializata in analiza Gen Z, transmite Agerpres.

VIDEO. Fermierii britanici protesteaza fața de normele și acordurile comerciale post-Brexit

17:50, 26.03.2024 - Londra a negociat “cele mai proaste acorduri comerciale din lume” dupa ieșirea Marii Britanii din UE, susține fondatorul organizației Save British Farming, potrivit Euronews. Fermierii din Marea Britanie au protestat impotriva normelor și acordurilor comerciale post-Brexit, susținand ca acestea le amenința…

Milioane de la bancile Kremlinului au mers catre Allwyn, operatorul Loteriei britanice

13:55, 11.03.2024 - Allwyn, operatorul Loteriei Naționale din Marea Britanie, a imprumutat milioane de la bancile deținute de Kremlin, dupa ce a caștigat cel mai mare contract din sectorul public din Marea Britanie, dezvaluie The Guardian.

Operatorul Loteriei Naționale din Marea Britanie a imprumutat milioane de euro de la banci deținute de Kremlin

09:11, 09.03.2024 - Compania din spatele Loteriei Naționale britanice a imprumutat milioane de euro de la bancile deținute de Kremlin in momentul in care a obținut cel mai mare contract din sectorul public din regat, dezvaluie The Guardian.


Ce parere ai despre aceasta stire?