Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mihai Todoca: Aradul ucis de Altschmerz

Publicat:

Inainte de toate sa explicam termenii pe care puțini dintre noi ii recunoaștem: Altschmerz și Kenopsia. Sunt termeni care descriu anumite sentimente umane, intr-un mod mult mai elaborat, iar etimologia lor...

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aradul, de partea buna a clasamentului șpagii din spitale si in luna aprilie

10:05, 18.05.2024 - Aradul se situeaza, in luna aprilie 2024, pe harta șpagii intocmita de specialiștii de la Graphs.ro, de partea buna a clasamentului, cu un procent de... The post Aradul, de partea buna a clasamentului șpagii din spitale si in luna aprilie appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Aradul, conectat la Sistemul Informatic Integrat pentru Emiterea Actelor de Stare Civila

13:20, 17.05.2024 - Alte 7 municipii reședinta de județ din țara au fost interconectate la Sistemul Informatic Integrat pentru Emiterea Actelor de Stare Civila – SIIEASC, incepand cu data de 16 mai 2024. Printre ele se afla și Aradul.

Rednic: „Eu așa oameni pasionați de fotbal ca in Arad n-am prea vazut”

15:55, 02.05.2024 - Mircea Rednic. Un nume de referința al fotbalului romanesc, un nume care și-a gasit deja un loc special in inima oricarui suporter al UTA-ei. Ne-am propus sa purtam cu dansul un dialog, nu neaparat doar despre fotbal, ci și despre orașul și oamenii care il privesc ca pe o speranța in a readuce UTA și…

Enola Day – Un om de votat in Aradul furat sau mai vedem noi…

07:45, 19.04.2024 - Gata, a revenit frigul, se incalzesc caloriferele, dar toate astea nu inseamna nimic pe langa fierbințeala campaniei electorale pornite inainte de vreme. Hai sa le... The post Enola Day – Un om de votat in Aradul furat sau mai vedem noi… appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

SPORT SATMAREAN Judoka de aur la CSM Olimpia Satu Mare

15:05, 08.04.2024 - Aradul a gazduit la final de saptamana Campionatului Național individual de judo seniori, competiție la care sportivii de la CSM Olimpia Satu Mare au obținut rezultate excelente, .... The post SPORT SATMAREAN Judoka de aur la CSM Olimpia Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

Povestea unuia dintre titanii scrisului istoric din Romania. A publicat o opera monumentala, de peste 6.000 de pagini

13:00, 04.04.2024 - Aradul a avut unul dintre titanii scrisului istoric din Romania. Este vorba despre Teodor V. Pacațian, nascut in localitatea aradeana Ususau, care a lasat posteritații zeci de volume istorice.

PSD Arad: Impreuna, schimbam Aradul!

10:45, 24.03.2024 - Deputatul Mihai Fifor, președinte PSD Arad a aratat ca echipa social-democrata s-a intarit la Arad cu un primar și mai mulți viceprimari. „PSD Arad s-a intarit cu oameni cu foarte multa experiența in administrația publica locala, oameni integri, performanți, respectați in comunitațile lor, care au ales…

Banii orfanilor, risipiți de trezorier pe femei ușoare. Scandalul care a zguduit Aradul la 1898

22:01, 29.02.2024 - O istorie veche din Arad arata ca moravurile indoielnice ale mai-marilor au existat dintotdeauna. La 1898, un scandal monstru zguduia orașul: Krivany Janos, casier al fondurilor orfanilor din Arad la anul 1898, irosise banii copiilor pe prostituate.


Ce parere ai despre aceasta stire?