Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Medicul Mihai Gafencu: Nu trebuie să ne sperie că se răspândeşte virusul. Pe undeva e firesc, e bine dacă vrei să câştigi imunitate de cohortă

Publicat:

In ciuda numarului mare de persoane depistate pozitiv cu virusul SARS-Cov-2, , preseintele – filiala Timisoara, sustine ca situatia este inca sub control in Timis.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciolacu, despre plata pensiilor inainte de Paște: Un gest firesc de respect pentru seniori

13:50, 25.04.2024 - Guvernul va adopta joi proiectul care va pemite plata pensiilor inainte de sarbatori. „Un gest firesc de respect pentru seniorii Romaniei”, a spus premierul Marcel Ciolacu la inceputul ședinței de Guvern, desfașurata la Timișoara.

Marcel Ciolacu, despre plata pensiilor inainte de Paște: "Un gest firesc de respect pentru seniori"

13:25, 25.04.2024 - Guvernul va adopta astazi proiectul care va pemite plata pensiilor inainte de sarbatorile de Paste. "Un gest firesc de respect pentru seniorii Romaniei", a spus premierul Marcel Ciolacu la inceputul ședinței de Guvern, desfașurata la Timișoara.

Guvernul ia decizia așteptata de milioane de pensionari. Ciolacu: 'Este un gest firesc de respect fața de seniorii Romaniei'

13:16, 25.04.2024 - Guvernul va adopta joi proiectul care va pemite plata pensiilor inainte de sarbatori. „Un gest firesc de respect pentru seniorii Romaniei”, a spus premierul Marcel Ciolacu la inceputul ședinței de Guvern, desfașurata la Timișoara.

Un virus, vinovat de imbolnavirea in masa la zeci de elevi și profesori de la liceul loga din Timișoara

14:40, 04.04.2024 - Misterul imbolnavirii in masa de la un colegiul Constantin Diaconovici Loga din Timisoara e pe cale sa fie elucidat. Un norovirus este cel mai probabil cauza infectiei pentru care zeci de elevi si profesori au avut nevoie de ingrijiri medicale, unii chiar de spitalizare. Virusul care poate rezista si…

Norovirus, cauza intoxicațiilor de la Colegiul Loga din Timișoara

14:36, 04.04.2024 - A fost stabilita cauza intoxicațiilor a zeci de elevi și profesori de la Colegiul Național „C.D. Loga” din Timișoara. Potrivit Direcției de Sanatate Publica Timiș, este vorba de norovirus,. „Din datele furnizate de catre Spitalul Clinic de Urgența pentru Copii „Louis Țurcanu”, in urma analizelor pacienților…

Focar de NOROVIRUS la liceul din Timișoara unde elevii și profesorii au ajuns la spital, intoxicați. Cat de periculos este virusul?

09:55, 04.04.2024 - Doctorii din Timisoara au aflat de ce zeci de elevi si de profesori de la Liceul Loga au ajuns la spital cu simptome de toxiinfectie alimentara. Trei dintre elevi au iesit pozitivi la Norovirus, care provoaca gastroenterita.

Oamenii nu au imunitate la virusul gripei aviare. EFSA avertizeaza asupra apariției unei pandemii

19:55, 03.04.2024 - Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara (EFSA) a avertizat miercuri cu privire la o pandemie de gripa aviara daca virusul devine transmisibil intre oameni, deoarece acestia nu au imunitate la virus, relateaza Reuters.

Maryliss lanseaza discul de debut: „Cred ca undeva in radacinile mele sunt old school, de aia am vrut sa lansez un album”

10:05, 21.02.2024 - Primul album discografic semnat Maryliss – care poarta titlul de First – se va lansa oficial cu un concert extraordinar care va avea loc joi 22 februarie, de la ora 20 la Timișoara in clubul Pixel. „Muzica noastra este la baza pop cu diverse influențe. Avem arome de rock, new wave, funk și chiar și…


Ce parere ai despre aceasta stire?