Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meciul Germania U21 – România U21 se va disputa în condiţii meteorologice insuportabile! Anunţ şocant făcut de italieni

Publicat:

Germania U21 si Romania U21 se vor intalni, joi, in semfinalele de tineret, iar vestile nu sunt bune pentru "tricolori". Pe langa faptul ca ii vor avea in fata pe campionii en-titre, baietii antrenati de vor fi nevoiti sa lupte cu inca un "adversar".

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de vant puternic in mai multe județe din Romania. Care sunt zonele vizate

10:50, 04.05.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultima ora. Meteorologii au emis un cod galben pentru intensificari de vant. Care sunt zonele vizate și pana la ce ora ramane in vigoare atenționarea.

Caz șocant in Gorj. Un copil ar fi fost vandut in Germania pentru 8.000 de lei

16:21, 26.04.2024 - Foto – Profimedia Images Un minor care facea parte dintr-o familie cu inca doi frați ar fi fost vandut in Germania pentru 8.000 de lei. Autoritatile efectueaza o ancheta dupa ce un copil in varsta de 6 ani, dintr-o comuna din judetul Gorj, ar fi fost scos din Romania si dus in Germania prin utilizarea…

Blocați pe munte 'in adidași', in condiții de zapada și frig: Tinerii din Ucraina fug in Romania de teama razboiului

10:36, 18.04.2024 - O operațiune de salvare a trei cetațeni ucraineni este in curs in Munții Maramureșului. Autoritațile au fost alarmate de unul dintre ucraineni, de 27 de ani, care a transmis ca alți doi, de 45 și 46 de ani, sunt in hipotermie și nu mai pot continua drumul.

Anunț ANM de ultima ora! Prognoza a fost actualizata. Cum va fi vremea pana la inceputul lunii mai

16:25, 07.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis prognoza meteo actualizata. Iata cum va fi vremea in Romania la inceputul lunii mai.

ANUNȚ CONCURS – Filiala Județeana Buzau a Asociației Comunelor din Romania

18:00, 18.03.2024 - Filiala Județeana Buzau a Asociației Comunelor din Romania cu sediul in Județul Buzau, Comuna Valea Salciei organizeaza concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi vacante: Auditor intern – Compartiment de audit public intern din cadrul Filialei Județene Buzau a Asociației Comunelor din Romania – Cod…

Anunț ANM de ultima ora! Vremea se racește din nou in Romania

19:35, 10.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii susțin ca se racește vremea in Romania! Iata ce temperaturi vor inregistra termometrele.

Anunț important pentru taximetriștii din Romania! Tarife mai mari și noi condiții, dupa ce se schimba legea

22:36, 21.02.2024 - O veste de amploare zguduie industria taximetriei din Romania, in urma propunerii legislative care aduce schimbari substanțiale in regulile de funcționare a acestui sector. Tarife mai mari și noi condiții sunt pe cale sa devina realitate, intr-o mișcare care promite sa redefineasca modul in care șoferii…

Nicușor Dan refuza sa spuna cum a votat la referendumul pentru familie: "Nu vreau sa ma poziționez in aceasta disputa ideologica"

22:31, 20.02.2024 -  Intrebat, marti seara, daca este progresist sau conservator, Nicusor Dan a raspuns ca este tehnocrat.”Eu ma definesc ca un tehnocrat. Ati vazut ca au fost nenumarate luari de pozitie pe subiectul acesta, nu m-am definit nici intr-o parte, nici in alta (progresist sau conservator- n.r.), cred ca pot…


Ce parere ai despre aceasta stire?