Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Masina SF, 100% electrica: Model X. Tesla a lansat primul sau SUV

Publicat:

a lansat primul sau SUV, 100% electric. Model X este a treia intrare a producatorului pe piata masinilor electrice, dupa si noul S sedan, scrie .

, , spune ca Model X a obtinut un rating de 5 stele pe siguranta "la toate categoriile", facand din acest SUV una dintre cele mai sigure masini.

Citeste articolul mai departe pe incont.ro…  

Sursa articol: incont.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gigantul auto care va fabrica in Europa un model de masina electrica low-cost. Vehiculul ar intra pe piata in 2027

15:15, 29.05.2024 - Volkswagen AG va dezvolta un vehicul electric low-cost, pentru a concura cu rivalii din China, a anuntat marti cel mai mare producator auto european, dupa ce discutiile cu Renault au esuat, transmite Reuters, citat de observatornews.ro .

Alfa Romeo a lansat Milano, prima sa mașina electrica de serie

10:15, 11.04.2024 - ​Alfa Romeo a lansat SUV-ul compact Milano care, deși are și varianta hibrida, este și primul model de serie full-electric al marcii italiene. Compania promite pentru Milano o autonomie de 410 km intre incarcari, iar mașina poarta numele orașului unde Alfa Romeo a luat ființa la 1910.

Tesla va lansa un robotaxi

08:00, 06.04.2024 - In stilul caracteristic, scurt si fara detalii, Elon Musk a anuntat, pe X/Twitter, ca Tesla va prezenta, pe data de 8 august, un asa-numit robotaxi. Robotaxi este denumirea generica folosita pentru masinile autonome care pot indeplini functii de taximetrie, transportand pasagerii fara ca la volan sa…

Gigantul chinez care amenința sa puna la pamant Tesla și Porsche: Cum arata mașina electrica a Xiaomi

05:50, 29.03.2024 - Xiaomi, gigantul chinez al smartphone-urilor, baga in corzi Tesla, cu noul sau model de mașina electrica, lansat astazi. SU7 este prima mașina electrica a gigantului tehnologic Xiaomi.  Producatorul chinez de smartphone-uri Xiaomi a lansat primul sau vehicul electric (EV) și va incepe sa primeasca…

Audi va lansa o mașina electrica accesibila in 2027: va fi „minunata și unica”

14:55, 21.03.2024 - Incepand din 2026, Audi va lansa modele noi, exclusiv electrice. Odata cu aceasta tranziție, marca germana are in plan sa lanseze și un nou model electric accesibil. Aceasta informație a fost confirmata chiar de catre Gernot Dollner, șeful Audi, pentru publicația britanica Autocar. Despre viitorul model…

Șeful Bugatti toarna apa rece peste noua Tesla promisa de Elon Musk: „Am facut simularile”

11:30, 06.03.2024 - Mate Rimac, CEO-ul Bugatti, afirma ca și compania sa a incercat sa creeze un autoturism cu una dintre specificațiile promise de Elon Musk pentru noul model Tesla Roadster, dar ca testele au aratat ca acest lucru ar fi fezabil doar cu un handicap major, relateaza Business Insider.

Elon Musk a pierdut titlul de cel mai bogat om din lume in fața marelui sau rival

10:35, 05.03.2024 - Elon Musk nu mai e cel mai bogat miliardar al planetei dupa ce prețul acțiunilor Tesla s-a depreciat cu aproape 25% anul acesta, miliardarul sud-african fiind devansat acum de marele sau rival, fondatorul Amazon, Jeff Bezos, relateaza Business Insider.

Noua Karma Gyesera, o noua berlina electrica de performanța: 590 CP și autonomie de peste ...

16:45, 04.03.2024 - Constructorul american a prezentat oficial noul Gyesera, o berlina electrica de performanța. Noul model este, de fapt, o evoluție a lui Karma GSe-6, un alt model electric lansat in 2021. In ciuda unui design familiar, aproape toate panourile ale caroseriei sunt complet noi. Excepție fac doar aripile…


Ce parere ai despre aceasta stire?