Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MĂRTURII ŞOCANTE despre viaţa din puşcărie a Elenei Udrea: „Am văzut celula..”

Publicat:

marturiseste ca fostul presedinte PMP nu are parte de tratament preferential si ca nu s-a certat cu nicio colega de celula, potrivit stiripesurse.ro.

''Sunt convinsa ca ii este greu. Conditiile de acolo sunt foarte grele. Eu nu am vazut celula, doar ce arata la televizor. Am vazut camera de vizita si holurile.

Faptul ca s-a certat cu o colega de celula este exclus. Este o inventie. Nu as vedea de ce sa certe si acolo, unde sunt conditii foarte grele'', a spus pentru emisiunea '''' de la Kanal D.

Citeste si: Seful postacilor PDL dadea

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Radu Mazare a ieșit din inchisoare: Nu m-a speriat nimic in pușcarie. Nu ma mai intereseaza, sub nicio forma, viata publica.

20:10, 27.05.2024 - Radu Mazare a iesit, astazi, din inchisoare, dupa ce a fost eliberat conditionat de Tribunalul Ilfov. Fostul primar al Constantei a facut primele declaratii, la poarta inchisorii Jilava din Bucuresti, acolo unde a fost asteptat de sotia sa, Roxana.

Cum iși traiește viața Adrian Alexandrov departe de Elena Udrea. Niciodata nu l-ai vazut așa, a bifat o mare reușita

14:26, 19.05.2024 - Cunoscut ca partenerul de viața al Elenei Udrea, și tatal fiicei acesteia, Adrian Alexandrov a bifat o mare reușita, in aceste zile, iar imaginile stau ca marturie. Departe de Elena Udrea, aflata in inchisoare, internauții au aflat cum iși traiește viața Adrian Alexandrov. Adrian Alexandrov și Elena…

De ce pierde Reșița cand Crina și Dunca se certa?

09:11, 29.04.2024 - CARAȘ-SEVERIN – Consilierul județean Ioan Crina a explicat de ce a repetat greșeala lui Sorin Frunzaverde, de a lasa Reșița fara bani! Neințelegerile dintre palatul județean și cel municipal devenisera proverbiale pe vremea defuncților Sorin Frunzaverde (președinte) și Mihai Stepanescu (primar), iar…

Cine este Angela de la „Insula 1 milion”. Povestea de viața a concurentei in varsta de 60 de ani

14:55, 14.03.2024 - Angela, in varsta de 60 de ani, este concurenta la „Insula de 1 milion”. Viața ei nu a fost deloc ușoara, fiind nevoita sa fuga din calea violenței domestice, cu un copil mic in brațMai sunt doar doua zile pana la marea premiera a super producției „Insula de 1 milion”. Sambata aceasta, de la ora 21:00,…

Seful AIEA: „Eu cred ca nu sunt intrunite conditiile pentru folosirea armelor nucleare in Ucraina”

14:51, 14.03.2024 - Directorul general al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, a declarat joi ca nu crede ca „sunt intrunite conditiile” pentru folosirea armelor nucleare in razboiul din Ucraina, in ciuda amenintarilor recente proferate de presedintele rus Vladimir Putin.

DOLIU IN SATU MARE Dr. Nicolae Danuț Danciu a incetat din viața

11:55, 11.03.2024 - Spitalul Județean Satu Mare este in doliu. Șeful secției de Medicina Legala. Dr. Nicolae Danuț Danciu a incetat din viața.  The post DOLIU IN SATU MARE Dr. Nicolae Danuț Danciu a incetat din viața first appeared on Informatia Zilei .

Rugamintea pe care fostul soț al Ancai Serea a avut-o inainte de a muri. Vedeta a suferit enorm dupa ce a ramas vaduva: „Am crezut ca viața mea se va duce odata cu viața lui”

09:55, 05.03.2024 - Anca Serea a suferit enorm dupa ce Filip Poplingher, fostul ei soț, s-a stins din viața la doar 36 de ani. Inainte de a muri, barbatul a avut o rugaminte pentru mama copiilor lui.Anca Sina Serea, o prezența feminina remarcabila in peisajul showbiz-ului romanesc, a fost invitata la emisiunea „40 de intrebari…

Cum acorzi primul ajutor in cazul unui stop cardio-respirator? Libertatea a participat la Maratonul Resuscitarii: „Așa devii un salvator”

14:45, 02.03.2024 - Peste o suta de medici, asistenți, paramedici, studenți și voluntari ai SMURD au invațat sute de persoane care sunt masurile de prim ajutor in cazul unui stop cardio-respirator. „O mare bucurie cand vedem ca lumea vine și participa la astfel de cursuri extrem de importante pentru a salva o viața”, spune…


Ce parere ai despre aceasta stire?