Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MAREA FINALĂ IUMOR. Îți aduci aminte de momentul de ”Paceeeee” de la iUmor? Din stradă, FLORICICA DANSATOAREA a venit direct în fața Deliei, a lui Bendeac și a lui Cheloo

Publicat:

Sezonul al cincilea al celei mai iubite emisiuni de umar din Romania se apropie de final. In curand, publicul va desemna un nou caștigator, insa pana atunci ce-ar fi daca ne-am aduce aminte de cele mai „HOT” reprezentații din istoria show-ului  „iUmor”?!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ediție speciala iUmor de Paște, Romania ești campioana, sezonul 16,5 mai 2024. Rica Raducanu cucerește audiența cu umorul specific

22:05, 05.05.2024 - Rica Raducanu participa la ediția speciala iUmor de Paște, intitulata „Romania ești campioana”. La categoria „Excelența in sport”, faimosul portar iși aduce aminte cu umor de tinerețe.

Ediție speciala iUmor de Paște, Romania ești campioana, sezonul 16, 5 mai 2024. „BD: La munte și la mare”, varianta moderna

20:40, 05.05.2024 - Angel Popescu, Catalin Cazacu, Liciu Varciu, Ioana Ancea și Cristi Simion participa la ediția speciala iUmor de Paște, intitulata „Romania ești campioana”. La categoria „Noi muncim, nu gandim” aceștia pun in scena o parodie dupa indragitul film BD: La munte și la mare.

Ediție speciala iUmor de Paște, Romania ești campioana, sezonul 16, 5 mai 2024. Alina Pușcaș și Radu Valcan cum nu i-ai mai vazut

20:25, 05.05.2024 - Alina Pușcaș și Radu Valcan participa la ediția speciala iUmor de Paște, intitulata „Romania ești campioana”. La categoria „Romanul este poet, dar inainte de toate el s-a nascut campion” cei doi prezentatori ies din postura sobra și dau dovada de mult umor și autoironie.

Sașa Panzaru s-a calificat direct in finala sezonului 16 iUmor. „Daca ȋmi pierd locul de munca, dau vina pe voi!”

17:35, 15.04.2024 - iUmor-Alege Comedia sezonul 16 a continuat, și in cel de-al noualea episod, cu momente artistice inedite și a adus in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, concurenti care mai de care mai talentați.

iUmor sezonul 16, 14 aprilie 2024. Edu Boneco combina ritmurile latino cu cele autohtone. Cheloo: „Am avut un miriapod artist”

20:35, 14.04.2024 - Edu Boneco a trait 15 ani pe strazile din Brazilia, insa acum face senzație pe rețelele de socializare, fiind recunoscut la nivel mondial. A ales sa vina la iUmor pentru a aduce zambetul pe buze publicului din țara noastra.

Povestea emoționanta a lui Edu Boneco, concurent la „iUmor”. A locuit pe strada de la 9 ani: „Dormeam in pasaje subterane”

14:55, 12.04.2024 - Un brazilian surprinde cu o reprezentație spectaculoasa de jonglerie, duminica, de la ora 20.00, la iUmor. Edu Buneco a locuit pe strazi și are o poveste de viața impresionanta.Cele mai spectaculoase momente artistice, numere inedite și concurenți talentați se vad duminica, de la 20.00, la Antena 1…

Cați bani a platit Delia pentru geaca de rafie. Artista și-a luat și caciula la fel: „Are și mama vreo 4-5 papornițe din astea”

10:35, 26.03.2024 - Delia a atras din nou atenția fanilor, dupa ce a ales sa poarte haine confecționate din materialul celebrelor sacoșe de rafie. Artista a scos din buzunar cateva sute de lei pentru o geaca și o caciula.Delia Matache, cunoscuta pentru stilul ei vestimentar indrazneț și nonconformist, a reușit sa atraga…

Ansamblul Libelula s-a calificat direct in finala sezonului 16 iUmor

10:05, 05.03.2024 - Cel de-al treilea episod din iUmor-Alege Comedia sezonul 16, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, a continuat cu cele mai inedite momente artistice și a adus in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, concurenti din toate colturile lumii.


Ce parere ai despre aceasta stire?