Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mămăligă în straturi cu brânză și afumătură de porc, ca la Săpânța

Publicat:

Rar persoane care sa nu adore acest preparat tradițional- mamaliga, insa rețeta de mamaliga in straturi cu branza și afumatura de porc, ca la Sapanța este de nerefuzat, la ce ingrediente conține.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Crucea lui Viorel Lis, scoasa la vanzare! Soția sa vorbește despre situația lor financiara critica

11:55, 24.04.2024 - Oana Lis, soția fostul edil al Capitalei, nu ascunde faptul ca se confrunta cu probleme financiare, banii fiind insuficienți pentru nevoile medicale ale lui Viorel Lis. Grav bolnav și aproape imobilizat la pat, fostul primar care a implinit recent 81 de ani, și-a dat acordul pentru a vinde anumite bunuri…

Khachapuri, placinta cu branza din Georgia

14:06, 18.04.2024 - Khachapuri, o paine savuroasa umpluta cu branza, este un fel de mancare emblematic pentru Georgia, apreciat ca o gustare sau o masa completa. Adesea cumparat de la chioșcurile stradale, acesta variaza in forma și conținut, cele mai populare soiuri fiind Imeretian (rotund) și Adjaran (deschis, cu un…

De ce medicul Virgiliu Stroescu nu recomanda mamaliga cu branza și smantana. Preferata milioanelor de romani ascunde pericole la care nu ne-am fi așteptat

14:35, 16.04.2024 - Doctorul Virgiliu Storescu, cunoscut pentru expertiza sa in nutriție și sanatate, ne impartașește perspectiva asupra acestui fel de mancare tradițional, aruncand lumina asupra beneficiilor și posibilelor aspecte negative pentru sanatate asociate consumului de mamaliga cu branza și smantana.Cu o istorie…

Pericolul branzeturilor și lactatelor de post, semnalat de Mihaela Bilic: "Deschideți ochii și evitați!"

12:26, 22.03.2024 - Mihaela Bilic a atras atenția asupra unui aspect de mare importanța legat de consumul de branzeturi și lactate vegetale, subliniind pericolul pe care acestea il reprezinta pentru sanatatea noastra. Intr-o postare recenta pe platformele online, reputata nutriționista a lansat un avertisment clar, invitandu-ne…

Ferma de oi unde se prelucreaza laptele dupa rețete de acum 300 de ani. „Nici macar pentru noi nu ne-a mai ramas branza”

04:50, 03.03.2024 - Familia Cojanu transforma laptele obținut de la oile fermei lor in branza, caș, urda și alte specialitați dupa rețete moștenite din batrani. Pe langa succesul obținut cu preparatele lor, ei iși deschid acum porțile stanei pentru cei mici, sa cunoasca indeaproape vietațile și modul lor de ingrijire.

De ce medicul Virgiliu Stroescu nu recomanda mamaliga cu branza și smantana, preferata milioanelor de romani

22:10, 20.02.2024 - Cu o istorie bogata și radacini adanci in cultura romaneasca, mamaliga cu branza și smantana este unul dintre cele mai indragite feluri de mancare. Pregatit din faina de porumb fiarta in apa cu sare și servit alaturi de branza, telemea sau urda, cu smantana, acest preparat simplu și delicios a fost…

De la brunet la blond platinat? Olga Barcari iți spune ce trebuie sa faci atunci cand te decizi sa faci o schimbare radicala la par 

12:20, 20.02.2024 - Ești in cautare de raspunsuri atunci cand vine vorba de culoarea parului tau, poate chiar sa-ți dorești o schimbare radicala?In primul rand, trebuie sa afli ce presupune aceasta schimbare din punct de vedere al responsabilitații tale pentru viitor. Orice culoare de par inseamna mai mult decat rezultatul…

Trucul care te ajuta sa scapi de gustul sarat al branzei. Unde trebuie pusa pentru a fi buna de mancat

10:45, 09.02.2024 - In cazul in care ai cumparat branza, iar acest aliment ți se pare ca este mult prea sarata pentru preferințele tale, exista o metoda buna prin care ii poți schimba gustul. EI bine, acest truc te va scapa imediat de excesul de sare și rezultatul va fi un aliment perfect. Iata ce trbeuie sa faci daca…


Ce parere ai despre aceasta stire?