Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Măiculițăăă! O româncă și-a expus trupul gol în IMAGINI EXPLICITE

Publicat:

O cheama Alina Pușcau, e romanca și profeseaza drept model. La o simpla cautare pe Google, barbat fiind, faci ochii mari și inchizi uimit gura dupa ce iți dai seama ca ai stat cu ea cascata vreme de cateva minute.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini dureroase de la priveghiul lui Costel Corduneanu! Familia, in lacrimi in urma pierderii suferite / VIDEO

00:16, 17.04.2024 - Lacrimi și durere la priveghiul lui Costel Corduneanu! Trupul liderului interlopilor a fost adus la un restaurant din Iași, unde cei dragi sunt așeptați pentru a-și lua ramas-bun. Familia sufera in urma pierderii suferite și traiesc o mare drama.

Caz halucinant in Italia! O romanca a facut intrerupere de sarcina acasa și a bagat bebelușul in congelator. Femeia a fost la un pas de moarte

13:45, 01.04.2024 - Caz ingrozitor in Italia! O romanca a fost la un pas de moarte, dupa ce a facut intrerupere de sarcina acasa și a ajuns la hemoragie. Trupul bebelușului ei a fost gasit la ea acasa, ascuns intr-un congelator. Femeia are acuk probleme grave.

Trupul neinsuflețit al studentei de la Medicina, ucisa de Mirel, in Timișoara, a fost dus de parinți in localitatea natala. Imagini dureroase

14:10, 26.03.2024 - Ieri a fost o zi grea pentru familia Andreei, studenta de la Medicina, ucisa de Mirel Dragomir, in Timișoara. Parinții au ridicat trupul neinsuflețit de la Institutul de Medicina Legala și au mers in localitatea natala, acolo unde familia se pregatește de inmormantare.

Romanca de 38 de ani, arestata pentru crima, in Italia. Tanara a fost gasita langa trupul neinsuflețit al barbatului

13:25, 06.03.2024 - O crima neașteptata a avut loc, de curand, in Italia. De aceasta data este vorba despre o romana in varsta de 38 de ani, care si-ar fi injunghiat mortal partenerul de viața. La sosirea polițiștilor, aceasta a fost gasita langa trupul neinsuflețit al barbatului.

Unul dintre fondatorii Google admite ca gigantul tech a „dat-o in bara” cu funcția de generare de imagini a Gemini

09:40, 05.03.2024 - Sergey Brin, cel care a fondat Google in 1998, impreuna cu Larry Page, a spus intr-o rara apariție publica faptul ca Google „clar a dat-o in bara” cu funcția de generare de imagini a chatbot-ului Gemini (lansat inițial sub numele de Bard).

Elon Musk declara razboi companiei Google și ia peste picior noul generator de imagini Gemini. „Este doar varful icebergului”

08:05, 28.02.2024 - Elon Musk are o noua obsesie: Google. De cand Gemini a fost lansat, Musk a scris și a distribuit peste 100 de postari pe rețelele sociale legate de noul generator de imagini de la Google. Dupa cum era de așteptat, șeful Tesla și SpaceX nu a avut nimic pozitiv de spus despre rivalul propriului sau chatbot,…

Imagini de pe camerele de supraveghere ar surprinde convoiul care a transportat trupul neinsuflețit al lui Navalnii la morga VIDEO

13:31, 19.02.2024 - Convoiul in care ar fi fost transportat trupul neinsuflețit al celui mai important opozant al Kremlinului Aleksei Navalnii in noaptea dintre 16 și 17 februarie ar fi fost surprins de camerele de supraveghere din zona, potrivit unei analize Mediazona.


Ce parere ai despre aceasta stire?