Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Magyar Lorand (UDMR): Ministerul Agriculturii nu şi-a îndeplinit obligaţiile

Publicat:

Deputatul UDMR acuza ca nu a elaborat normele metodologice privind aplicarea Legii risipei alimentare, ceea ce face imposibila aplicarea ei, potrivit unei informari de presa transmisa vineri de UDMR.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sa ne temem pentru viețile noastre Mircea Govor atunci cand cerem aplicarea Legii 154/2021 și pentru romani?!

21:51, 20.05.2024 - Acesta e barbatul din Lucaceni care a agresat in data de 17 mai 2024 femeile din stația de autobuz, membre ale Asociației romanilor expulzați in 1940, care au mers sa il aștepte pe Mircea Govor. Se numește Vasile Chiș și nu e la prima agresiune fizica și verbala pe domeniul public. Vasile Chiș a incercat…

Toti operatorii din sectorul agroalimentar vor avea obligatia de a intreprinde masuri de prevenire a risipei alimentare(proiect)

18:41, 15.05.2024 - Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) a publicat, miercuri, in transparenta decizionala, proiectul de Hotarare pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 217/2016 privind diminuarea risipei alimentare, potrivit Agerpres.

Termen limita: 7 iunie, ultima zi de depunere a cererilor de plata pentru fermierii maramureșeni

11:30, 11.05.2024 - Deputatul PSD Maramureș Gabriel Zetea incurajeaza toți fermierii maramureșeni sa beneficieze de suportul dedicat al angajaților APIA in procesul de depunere a cererilor de plata pentru campania anului 2024. ”Echipa APIA Maramureș este pregatita sa asiste fermierii in completarea corecta a documentației…

Aeroportul Chișinau nu va putea fi privatizat. Marian: Parlamentul va aproba modificarea legii in acel mai scurt timp

17:30, 03.05.2024 - Deputatul PAS Radu Marian saluta intenția Agenției Proprietați Publice (APP) de a relansa licitația pentru inchiderea spațiilor de la Aeroport și a aplica condiții mai avantajoase pentru a atrage cat mai multe companii serioase.

Ciolacu, despre aplicarea legii pacanelelor: Cei care nu-si muta urgent aparatele raman fara licenta

17:26, 30.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a anuntat, marti, ca Guvernul a inceput aplicarea noii legi privind interzicerea pacanelelor in localitatile cu mai putin de 15.000 de locuitori, atragand atenția ca „cei care nu-si muta urgent aparatele raman fara licenta”.

ONJN nuanțeaza aplicarea legii pacanelelor

12:55, 26.04.2024 - ONJN, ca instituție de reglementare a jocurilor de noroc in Romania, a anunțat ca legea Simonis, care ar trebui sa intre in vigoare pe 28 aprilie, adica la 10 zile de la publicarea ei in Monitorul Oficial, se aplica ținand cont de o anumita nuanța.

BREAKING NEWS / ONJN nuanțeaza aplicarea legii pacanelelor

12:50, 26.04.2024 - ONJN, ca instituție de reglementare a jocurilor de noroc in Romania, a anunțat ca legea Simonis, care ar trebui sa intre in vigoare pe 28 aprilie, adica la 10 zile de la publicarea ei in Monitorul Oficial, se aplica ținand cont de o anumita nuanța.

Ședința de Guvern pentru o Ordonanța de Urgența. Marcel Ciolacu nu dorește eliminarea DISCRIMINARII ROMANILOR și aplicarea Legii 154

13:20, 09.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu convoaca ședința de guvern pentru adoptarea unei Ordonanțe de Urgența privind unele masuri pentru sprijinirea categoriilor de cupluri mama-nou-nascut defavorizate cu tichete sociale pe suport electronic acordate din fonduri externe nerambursabile pentru nou-nascuti, pentru modificarea…


Ce parere ai despre aceasta stire?