Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Maghiarii sfidează pe toată lumea: în ciuda avertismentului UEFA, pe stadioane vor afișa steagul Ungariei Mari

Publicat:

Federația de Fotbal din Ungaria revine cu un nou comunicat prin care arata ca, deși nu au primit acceptul UEFA, forul va autoriza folosirea steagurilor pe stadioane.

”Președintele Sandor Csanyi a adresat organizațiilor internaționale interesate de caz o intrebare clarificatoare. Evaluand poziția scrisa a UEFA și FARE și avand in vedere situația, MLSZ a luat decizia ca harta istorica a Ungariei, fara texte și simboluri clare sau ascunse, nu face obiectul procedurilor disciplinare și, prin urmare, permite introducerea steagurilor in conformitate cu prevederile Federației.

Fii…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

PROGRAM MECIURI Fotbal in Vinerea Mare!

08:05, 03.05.2024 - Conform hotararii Federației, datorita Sarbatorilor Pascale, meciurile din campionatul Ligii 3 la fotbal se joaca in aceasta saptamana in cursul zilei de vineri. Adica in Vinerea mare. The post PROGRAM MECIURI Fotbal in Vinerea Mare! first appeared on Informatia Zilei .

Maghiarii au recunoscut: Romania a depașit cu mult Ungaria. Nu mai exista termen de comparație (Expert economic)

11:01, 29.04.2024 - De la caderea comunismului, maghiarii au avut putine certitudini. Una a fost ca Ungaria este mai dez­vol­tata decat Romania. Dar acum, nu mai este sigura nici aceasta afir­matie, informeaza Mediafax.

Maghiarii vin la cumparaturi in Romania pentru produse mai ieftine

21:05, 22.04.2024 - Datele Eurostat arata ca Romania a ajuns din urma Ungaria și Portugalia in privința PIB-ului pe cap de locuitor exprimat in paritatea puterii de cumparare, iar acest lucru se poate observa și printr-un fenomen aparut in ultimele luni: turismul pentru cumparaturi din Ungaria in Romania.

Inlocuitorul lui Luis Rubiales la Federația de Fotbal a Spaniei, implicat intr-un scandal de corupție

18:45, 12.04.2024 - ​Pedro Rocha, presedintele interimar al Federației de Fotbal a Spaniei, a fost și el inculpat și audiat vineri intr-un scandal de corupție ce se refera la nereguli in contractele semnate de RFEF in ultimii cinci ani.

Romania deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mandrește cu ele. FOTO

10:30, 28.03.2024 - In țara noastra, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisa, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene “Bocciu” sunt anchetați intr-un dosar privind incalcarea legislației in acest sens. Spectacolele pirotehnice ale suporterilor…

Ancheta dupa transferul lui Moruțan de la Galatasaray. Ce trebuie sa clarifice Federația de la Istanbul

14:45, 04.03.2024 - Un ziarist turc a cerut Federației (TFF) sa lamureasca problema contractului lui Olimpiu Moruțan, dupa ce antrenorul sau de la Ankaragucu, Emre Belozoglu, a spus ca nu-l mai poate folosi deoarece clubul ar trebui sa-i plateasca o suma mare lui Galatasaray. Ankaragucu l-a adus vara trecuta pe Olimpiu…

Croatul Branko Ivankovic a fost numit selectioner al nationalei de fotbal a Chinei

09:30, 24.02.2024 - Croatul Branko Ivankovic a fost numit selectioner al nationalei de fotbal a Chinei, in locul sarbului Aleksandar Jankovic, a anuntat sambata Federatia chineza de fotbal, scrie AFP. Branko Ivankovic, in varsta de 69 de ani, era antrenorul nationalei Omanului din 2020. Decizia de inlocuire a tehnicianului…

Federația Solidaritatea Sanitara, nemulțumita in continuare de negocierile cu Guvernul

16:35, 12.02.2024 - Dupa protestele și negocierile de joi, reprezentanții Federației „Solidaritatea Sanitara” au transmis ca membrii lor sunt in continuare nemulțumiți și ca protestele vor continua, iar in același timp se fac pregatiri pentru greva generala.   Federația „Solidaritatea Sanitara” din Romania (FSSR) a transmis,…


Ce parere ai despre aceasta stire?