Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lucian Avramescu: Aterizează lângă mine îngerul

Publicat:

  Aterizeaza langa mine ingerul Cu aripile lui grele de al cerului minereu A imbatranit nițel de cand il știu De parca-aș fi eu Taifasuim pe prispa pe care au tot venit Strabunii lui, ingeri pazitori, Au stat de vorba cu tata, cu bunicul, cu alții Din neamul meu, alcatuit și el din zburatori Hei, zic, vii cam des, Nu te obosește naveta asta din cer Ți-au crescut mustați albe, ca și mie, Iar ochii tai verzi nu mai au culoarea frunzelor proaspete de patrunjel Ingerul rade, poate rade de eternitatea lui trecatoare Ne-am imprietenit pe cand umblam amandoi Pe a iubirilor intortocheata carare E seara,…

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

Familia soților uciși in Bran, amenințata de tatal criminalului. Conflictul continua și la un an de la tragedie: ”O sa ajung langa fratele meu”

11:10, 04.04.2024 - Cazul crimei sangeroase din Bran continua cu dezvaluiri halucinante! In urma cu un an, Nicu și Alexandra au fost uciși de un vecin. La mai bine de un an distanța, se pare ca acest conflict continua. Familia victimelor ar fi fost amenințata cu moartea de tatal criminalului.

(foto) „Nu opriți și nu parcați mașinile langa copaci”: Autoritațile, cu recomandari, dupa Codul galben de vant puternic

12:40, 29.03.2024 - Administratia de Stat a Drumurilor vine cu unele recomandari in legatura cu avertizarea meteo emisa pentru ziua de astazi, 29 martie - cod galben de vant puternic in toata țara. „Evitați oprirea sau parcarea autovehiculelor in apropierea copacilor”, se arata in comunicatul emis de Administrație.

Știri Constanta: Accident rutier in apropierea canalului Dunare-Marea Neagra! Șoferul a fugit de la fata locului

15:45, 26.03.2024 - Un barbat suspectat ca nu a oprit la semnalele regulamentare ale politistilor, a fost implicat intr un eveniment rutier in judetul Constanta si a fugit de la fata locului a fost retinut preventiv pentru 30 de zile. Potrivit Biroului de informare publica si relatii cu mass media din cadrul Parchetului…

Avocat din Ialomița, trimis in judecata. A cerut bani ca sa intervina pe langa judecatori

22:05, 22.03.2024 - Un avocat din județul Ialomița a fost trimis in judecata dupa ce ar fi cerut bani unui inculpat cercetat pentru tentativa de omor ca sa intervina pe langa judecatori. Alte doua persoane au fost trimise in judecata tot pentru trafic de influența.

Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade, in padure. A fost gasit langa o manastire: "A avut puterea..."

19:20, 18.03.2024 - Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade. Micuțul a fost gasit in aceasta dupa amiaza, dupa zeci de ore de cautari. Fusese dat disparut ieri, dupa ce plecase din curtea unor rude.

Ancheta de proporții la o creșa de langa Capitala: un copil de doar doi ani ar fi fost batut de ingrijitori

11:55, 15.03.2024 - La fața locului au mers agenții din orașul Pantelimon și reprezentanți ai Biroului de Siguranța Școlara.La Inspectoratul de Poliție din Ilfov a fost deschis un dosar de cercetare penala pentru rele tratamente aplicate minorilor. 

Mai multe unitați de voluntari rusi care lupta pentru Ucraina au atacat teritorii rusești de langa granița

14:46, 12.03.2024 - Voluntari rusi care lupta de partea Ucrainei au afirmat marti ca au atacat un sat din Rusia, situat in apropiere de frontiera, in timp ce Moscova sustine ca acestia au fost respinsi inainte sa paraseasca teritoriul ucrainean.


Ce parere ai despre aceasta stire?