Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lorelei Bratu de la Asia Express a dezvăluit ce greutate și ce înălțime are. Cum a ajuns să fie model plus size: „Am ținut toate dietele”

Publicat:

nu se incadreaza in standardele unora de frumusețe, dar nici nu-și dorește acest lucru. Concurenta din a ajuns sa fie model plus-size tocmai pentru ca a invațat sa se simta bine in pielea ei orice ar fi. Recent, fara jena, tanara a dezvaluit ce greutate și ce inalțime are.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dupa Dan Șucu, și fostul patron de la Dinamo a dezvaluit cum ii ajuta pe liderii PCH: „Le asiguram suportul logistic, aveam un spațiu mare unde veneau”

16:01, 22.03.2024 - Ionuț Negoița, timp de șapte ani patron la Dinamo, a povestit intr-un interviu pentru GSP.ro cum ii ajuta pe liderii Peluzei Catalin Hildan in perioada in care era finanțatorul „cainilor”. Recent, și Dan Șucu a facut unele dezvaluiri despre sprijinul pe care-l ofera galeriei rapidiste, un subiect considerat…

Ipostaza emoționanta in care a fost surprinsa Gabriela Pițigoi de la Mireasa, sezonul 6, alaturi de fiul ei și al lui Valentin. Fosta concurenta radiaza de fericire / FOTO

17:51, 01.03.2024 - Gabriela Pițigoi și Valentin, foști conucrenți in sezonul 6 Mireasa, au devenit parinți de curand. Recent, tanara a facut publica o fotografie in care apare alaturi de micuțul ei, Tudor Gabriel. Ipostaza emoționanta in care au fost surprinși cei doi. 

Cine e Oana Paraschiv de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Cu ce se ocupa colega de echipa a lui Mihai Gainușa

11:35, 29.02.2024 - Puțini sunt cei care știu cine e Oana Paraschiv de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Concurenta a plecat in aventura vieții sale alaturi de Mihai Gainușa. Iata cu ce se ocupa aceasta și care este relația dintre cei doi.

Irina Fodor, mesaj surprinzator la scurt timp dupa ce s-au aflat concurenții de la Asia Express sezonul 7. Ce a dezvaluit

12:00, 27.02.2024 - Irina Fodor și-a luat prin surprindere urmaritorii de pe contul personal de Instagram atunci cand a facut o dezvaluire neașteptata, chiar la scurt timp dupa ce s-au anunțat concurenții de la Asia Express sezonul 7. Iata ce anunț a facut!

Cine este Andreea Samson de la Asia Express 2024, partenera Ancai Țurcașiu. Cu ce se ocupa concurenta și ce studii are / FOTO

12:20, 26.02.2024 - Cine este Andreea Samson, actrița care va face echipa alaturi de Anca Țurcașiu la Asia Express 2024. Cu ce se ocupa concurenta și ce studii are. De ce este cunoscuta in peisajul media din Romania.

Un barbat a lucrat 8 ani la un model de peste 7 metri inalțime al Turnului Eiffel facut din chibrituri, dar recordul i-a fost invalidat

08:05, 09.02.2024 - Un barbat din Franța care a construit un model al Turnului Eiffel folosind peste 700.000 de chibrituri spune ca eforturile sale de a intra in Cartea Recordurilor au fost respinse de Guiness World Records, potrivit Sky News.


Ce parere ai despre aceasta stire?