Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liberal-democratul Simion Furdui a criticat activitatea ANRE

Publicat:

pentru Reglementare in Energetica (ANRE) este inactiva si nu-si indeplineste obligatiile asumate, considera deputatul din partea (PLDM) .

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Carburanții, mai ieftini de Paște: Ce prețuri a afișat ANRE la benzina și motorina

11:05, 03.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) atesta ca, dupa o perioada de ieftinire doar a motorinei, saptamana curenta și benzina a intrat intr-o curba descendenta a prețurilor de comercializare cu amanuntul la stațiile de alimentare.

Motorina in Moldova va continua sa se ieftineasca 

12:30, 17.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat miercuri, 17 aprilie, noi prețuri maxime la produsele petroliere principale de tip standard, care vor fi valabile incepind cu 18 aprilie. Astfel, prețul maxim al benzinei A-95 va constitui 26,33 lei/litru (+6 bani), iar al motorinei…

Ieftiniri ușoare la pompa, maine: Ce prețuri a afișat ANRE la benzina și motorina

12:35, 02.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 3 aprilie, prețuri mai mici la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu doi banuți mai puțin, iar pentru cel de motorina - cu 7 bani.

Motorina continua sa se ieftineasca, iar benzina se scumpeste usor: Cat vor costa maine carburantii

12:45, 04.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 5 martie. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 6 bani, iar benzina - mai scumpa cu 3 banuți.

(foto/video) BCS a protestat la ANRE impotriva „politicilor de genocid” ale guvernarii si a cerut tarife mai mici: „Conducerea a adus țara la sapa de lemn”

19:35, 28.02.2024 - Blocul Comuniștilor și Socialiștilor a organizat astazi o acțiune de protest in fața Agenției Naționale pentru Reglementare in Energetica impotriva „politicilor de genocid ale guvernarii” și a cerut tarife mai mici la resursele energetice.

ANRE clarifica unele afirmații in spațiul mediatic cu referire la stabilirea prețurilor pentru gaz

12:56, 21.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) va clarifica unele afirmații aparute in spațiul mediatic, cu referire la stabilirea prețurilor reglementate pentru gazele naturale. 1. Prețurile scad spre sezonul cald și cresc spre sezonul rece. ANRE precizeaza ca prețurile reglementate pentru…

Noi scumpiri la carburanți in Moldova

13:00, 19.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat luni, 19 februarie, noi prețuri maxime la produsele petroliere principale de tip standard, care vor fi valabile incepind cu 20 februarie. Astfel, prețul maxim al benzinei A-95 va constitui 24,89 lei/litru (+12 bani), iar al motorinei…

Scumpirile se tin lant la carburanti: Cum explica ANRE si ce prețuri a stabilit pentru maine

10:50, 08.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a venit cu explicații privind valul de scumpiri la carburanți din ultima perioada. Totodata, autoritatea a anunțat noile prețuri la benzina și motorina, valabile pentru maine, 9 februarie.


Ce parere ai despre aceasta stire?