Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liber la acces gratuit în bazele sportive ale unităților de învățământ din Câmpina

Publicat:

a propus in plenul Legislativului local un proiect privind regulile de acces și modul de utilizare a spațiilor din unitațile de invațamant, inclusiv a bazelor sportive.

Citeste articolul mai departe pe campinatv.ro…  

Sursa articol: campinatv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces gratuit la MoBU 2024 - a doua editie a celui mai mare targ de arta contemporana din Europa Centrala și de Est

23:50, 30.05.2024 - MoBU, cel mai mare targ de arta contemporana din Europa Centrala și de Est, iși deschide porțile, pe 29 mai, pentru o noua ediție record ce se va desfașura la Romexpo, in Pavilionul Central, intr-un spațiu circular de 22 000 de metri patrați in care vor expune aproximativ 200 de artiști .

Copiii beneficiaza de acces gratuit la expozitia 'Universul lui Salvador Dali' de la ARCUB, de 1 iunie

12:36, 27.05.2024 - Copiii beneficiaza sambata de acces gratuit in expozitia "Universul lui Salvador Dali" de la ARCUB - Hanul Gabroveni, unde pot petrece cateva ore in compania lucrarilor excentricului artist si pot descoperi interpretarile sale surprinzatoare asupra lumii.

Rareș Hopinca (PSD-PNL) anunța modernizarea și dotarea tuturor unitaților de invațamant din Sectorul 2: „Investiții fara precedent”

21:11, 24.05.2024 - Școlile din Sectorul 2 al Capitalei vor intra intr-un amplu proces de renovare, modernizare și dotare cu echipamente „smart”, anunța Rareș Hopinca, fost prefect al Bucureștiului și actual candidat PSD-PNL la Primaria Sectorului 2. 

Persoanele cu handicap, acces gratuit in mijloacele de transport in comun, magazine si alte spatii cu cainii ghid

15:55, 14.05.2024 - Klaus Iohannis, președintele Romaniei a promulgat, marti, 14 mai, legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap. Actul normativ prevede ca persoanele cu handicap vor avea acces gratuit in mijloacele de transport in comun,…

S-a lansat acțiunea „Jucam Acasa!”, care apara bazele sportive din București: Mircea Lucescu și Dan Șucu au fost prezenți: „Mergem catre toți primarii și consilierii”

15:11, 10.05.2024 - Astazi a avut loc conferința de presa de lansare a acțiunii de apararea a bazelor sportive de cartier din București. Un proiect in care s-au implicat atropologii Andrei Mihail, Ileana Szasz și istoricul Razvan Voinea. Scopul este de a readuce la viața bazele sportive din București.

Cazare la Ranca cu acces la piscina și sauna, totul gratuit pentru voluntarii care vin sa strange deșeurile din paduri

18:50, 12.04.2024 - Zeci de voluntari vor participa in weekendul 13-14 aprilie 2024, la o acțiune de strangere a deșeurilor din padurile din zona montana Ranca din județul Gorj, atrași de oferta inedita facuta de catre proprietarul unei unitați de cazare.

Licitatii Constanta: Primaria Medgidia organizeaza licitatie deschisa, pe un milion de euro, pentru dotarea unitatilor de invatamant din municipiu (DOCUMENT)

17:05, 10.04.2024 - Finantarea este asigurata din fonduri europene, prin PNRR.Primaria Medgidia a deschis procedura pentru atribuirea contractului de un milion de euro prin care intentioneaza sa achizitioneze echipamente IT, dar si mobilier pentru dotarea unitatilor de invatamant din municipiu. Informatia a fost publicata…

Primaria Saligny din judetul Constanta va dota scoala cu echipamente IT

16:30, 04.04.2024 - Primaria comunei Saligny, judetul Constanta, va dota cu mobilier, materiale didactice si echipamente digitale unitatea de invatamant din localitate. In acest sens, organizeaza o licitatie pentru dotarea IT a scolii. Dotarea cu echipamente IT a unitatii de invatamant din Comuna Saligny in cadrul proiectului…


Ce parere ai despre aceasta stire?