Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lansatorul de rachete Pantsir-S1 va fi testat de rusi in Arctica

Publicat:

Constructorii lansatorului ultramobil de rachete de croaziera Pantsir-S1 au decis sa testeze dispozitivul, modernizat, in Arctica, a anuntat luni directorul adjunct al intreprinderii din Tula, .

Citeste articolul mai departe pe incomemagazine.ro…  

Sursa articol: incomemagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

Coreea de Nord a testat un focos de rachete de croaziera si a lansat noua sa racheta antiaeriana

07:50, 20.04.2024 - Coreea de Nord a testat un focos "de foarte mari dimensiuni" conceput pentru o racheta de croaziera strategica si a lansat un nou tip de racheta antiaeriana, a informat sambata presa de stat.

Cum fac constructorii de autostrazi din Romania multe milioane de euro chiar și atunci cand nu construiesc mai nimic (I)

21:30, 02.04.2024 - Constructorii de autostrazi din Romania facmulte milioane de euro chiar și atunci cand nu construiesc nimic sau construiesc mult mai puțin decat s-au angajat prin contract. Cele mai profitabile "afaceri" de acest gen s-au facut pe autostrada A3 Transilvania. Dar nu numai. Schema e relativ simpla: profitand…

Rusia se pregatește de un atac la scara larga din Ucraina: instalatiile de petrol si gaze, pazite cu sisteme de rachete

06:35, 20.03.2024 - Un oficial al Ministerului rus al Energiei a declarat, marti, intr-o sedinta a Parlamentului, ca exista planuri de aparare a instalatiilor de petrol si gaze cu sisteme de rachete, transmite Reuters, informeaza News.ro. ”Lucram in comun, inclusiv cu colegii din Garda Nationala Rusa, pentru acoperirea…

Rusia isi va apara instalatiile de petrol si gaze cu sisteme de rachete

21:30, 19.03.2024 - ”Lucram in comun, inclusiv cu colegii din Garda Nationala Rusa, pentru acoperirea obiectivelor, la instalarea, in consecinta, a unor sisteme de protectie precum Pantsir”, a declarat Artiom Verhov, directorul departamentului pentru dezvoltarea industriei gazelor din Ministerul Energiei. Ucraina a intensificat…

Migranti din aceeasi tara asiatica au testat iarasi vigilenta politistilor de frontiera timiseni. Unde voiau sa ajunga

13:05, 16.03.2024 - Un nou grup de migranti din Nepal, intrati legal in Romania pentru a munci, a fost prins ieri-seara incercand sa treaca fraudulos frontiera in Serbia pentru a ajunge ulterior in vestul continentului. Politistii de la SPF Lunga au reusit sa-i depisteze pe cei patru asiatici din acest caz in apropierea…

Medicul Catalin Cirstoiu, testat de PNL si PSD pentru cadidatura la Primaria Capitalei

18:05, 22.02.2024 - PSD și PNL testeaza candidați independenți pentru Primaria Capitalei. Una dintre variante este medicul ortoped Catalin Cirstoiu, in prezent manager al Spitalului Universitar de Urgența București și fin al fostului președinte al Romaniei, Traian Basescu.

Phenianul a testat un nou sistem de control al lansatoarelor de rachete multiple

10:05, 12.02.2024 - Coreea de Nord a anuntat luni ca a dezvoltat un nou sistem de control pentru lansatoare de rachete multiple despre care considera ca ar putea consolida semnificativ capacitatile sale de aparare, potrivit agentiei oficiale de presa, KCNA.

Coreea de Nord susține ca a testat cu succes un nou sistem de control al lansatoarelor de rachete multiple

08:30, 12.02.2024 - Coreea de Nord a anuntat, luni, ca a dezvoltat un nou sistem de control pentru lansatoare de rachete multiple despre care considera ca ar putea consolida semnificativ capacitatile sale de aparare, potrivit agentiei oficiale de presa, KCNA, scrie AFP, potrivit Agerpres. 


Ce parere ai despre aceasta stire?