Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

La mulți ani, Bătrână Doamnă! Îți doresc libertate…

Publicat:

Trecut-au anii peste tine, stimabila Doamna. Ai aparut acum 78 de ani, din dorința unui mare baron, . El ți-a ales și veșmintele, iar... The post La mulți ani, ! Iți doresc libertate… appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

UTA și-a luat portar de la Mititelu! Robert Popa a semnat cu Batrana Doamna

13:56, 13.06.2024 - UTA l-a semnat pe Robert Popa, portarul de la FC U Craiova care in ultimul sezon a fost mai mult rezerva lui Gurau, dar totodata... The post UTA și-a luat portar de la Mititelu! Robert Popa a semnat cu Batrana Doamna appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Simpozionul „Expectative” a ajuns la ediția cu numarul 24 la Liceul Tehnologic ,,Francisc Neuman” din Arad

09:10, 25.05.2024 - In  data de 17 mai 2024, s-a desfașurat la Liceul Tehnologic ,,Francisc Neuman” din Arad  cea de-a XXIV-a editie a  Concursului – Simpozion national de... The post Simpozionul „Expectative” a ajuns la ediția cu numarul 24 la Liceul Tehnologic ,,Francisc Neuman” din Arad appeared first on Special Arad…

UTA a stat in ce poziție a vrut Dinamo. Nea Mircea, s-a vazut urat…

00:10, 13.05.2024 - UTA nu a opus deloc rezistența in meciul de pe Arcul de Triumf cu Dinamo. Batrana Doamna a stat in ce poziție a vrut adversara... The post UTA a stat in ce poziție a vrut Dinamo. Nea Mircea, s-a vazut urat… appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Sold-out la ultimul bal! Rednic: „Doar Joao Pedro a putut fi recuperat”

12:15, 06.05.2024 - Este sold out la ultimul bal, ultimul meci de pe arena „Francisc Neuman” in sezonul 2023-2024, un sezon incheiat cu rezultate peste așteptarile tuturor de... The post Sold-out la ultimul bal! Rednic: „Doar Joao Pedro a putut fi recuperat” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Enola Day – Toate cel bune va doresc in aceste zile! Și nu, nu candidez nicaieri și niciunde!

08:00, 03.05.2024 - Ce poți face in aceste zile de sarbatoare continua? Ești prea batran ca sa mai mergi in padure sau la iarba verde, la televizor nu... The post Enola Day – Toate cel bune va doresc in aceste zile! Și nu, nu candidez nicaieri și niciunde! appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

De ziua ei, Batrana Doamna și Mircea Rednic ii așteapta pe micuții fani la stadion

18:05, 17.04.2024 - Ziua de joi e una speciala in familia roș-alba a clubului de fotbal UTA Arad. 18 aprilie 2024 e ziua in care se implinesc 79 de ani de cand baronul Francisc Neuman a aus bazele legendarului club aradean. Sarbatoarea din acest an UTA Arad o dedica in totalitate copiilor Aradului, potrivit mediafax.

Adrian Buleu a fost eliberat din penitenciar. Tribunalul Vrancea a decis punerea lui in libertate

14:50, 03.04.2024 - Tribunalul Vrancea a decis astazi sa-l elibereze din penitenciar pe Adrian Buleu, condamnat la 15 ani de inchisoare pentru uciderea lui Abel Apostol, crima ce... The post Adrian Buleu a fost eliberat din penitenciar. Tribunalul Vrancea a decis punerea lui in libertate appeared first on Special Arad…

Adrian Buleu a fost eliberat din penitenciar. Tribunalul Vrancea a decis punerea lui in libertate

14:20, 03.04.2024 - Tribunalul Vrancea a decis astazi sa-l elibereze din penitenciar pe Adrian Buleu, condamnat la 15 ani de inchisoare pentru uciderea lui Abel Apostol. Hotararea instanței... The post Adrian Buleu a fost eliberat din penitenciar. Tribunalul Vrancea a decis punerea lui in libertate appeared first on Special…


Ce parere ai despre aceasta stire?