Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kuliokarul Dodon sfidează legea! Se plimbă prin Chișinău deși e în arest la domiciliu

Publicat:

Kuliokarul de Sadova, , a fost surprins de un cetațean in timpul unei plimbari pe o strada din Chișinau. Din filmare se poate observa cum șostul șef de stat sta de vorba cu un barbat, dupa care iși continua mersul. Martorul susține ca filmarea a fost facuta ieri, 14 octombrie 2022, de Hramul Chișinaului De menționat ca Dodon nu are voie sa iasa din casa pana pe data de 21 octombrie, acesta fiind plasat in arest la domiciliu. VIDEO AICI și AICI .

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Monitorizare cu BRATARI pentru toți cei aflati sub control JUDICIAR si arest la DOMICILIU. Propunere MAI

20:40, 07.05.2024 - Monitorizare cu BRATARI pentru toți cei aflati sub control JUDICIAR si arest la DOMICILIU. Propunere MAI Ministerul Afacerilor Interne (MAI) propune modificarea legislatiei pentru a permite monitorizarea cu bratari electronice a persoanelor aflate sub control judiciar si arest la domiciliu, relateaza…

Intre tragedie și comedie. Cu proprietarul in arest la domiciliu, mașina fostului prefect de Gorj a fost implicata intr-un accident (FOTO)

09:25, 07.04.2024 - Mașina lui Dan Ilie Morega a fost implicata intr-un accident. De data aceasta, insa, fostul prefect aflat in arest la domiciliu nu se mai afla la volan. Autoturismul a fost lovit in timp ce se afla in parcare.Mașina de lux a baronului de Gorj era parcata pe o strada din Targu-Jiu.

Cei trei inspectori vamali, reținuți la Aeroport pentru mita, plasați in arest preventiv: Unul - dupa gratii, alții doi, la domiciliu

16:21, 04.04.2024 - Cei trei inspectori vamali, reținuți pe 1 aprilie la Aeroport pentru mita, au fost plasați in arest preventiv. Informația a fost confirmata pentru UNIMEDIA, de catre Violina Moraru, consultanta a Procurorului, responsabila de comunicare cu mass-media.

Un șef din Poliție face legea pe șosele: șoferii bauți sau drogați merg direct in arest

18:50, 27.03.2024 - Seful Politiei Bihor, chestorul Alin Hanis, a declarat ca agentii rutieri vor dispune retinerea tuturor soferilor gasiti la volanul masinilor, in trafic, cu alcoolemii mari sau sub influenta substantelor interzise.

Tribunalul Bihor a decis: polițistul „Valu” ramane in arest la domiciliu, fratele sau trece sub control judiciar

09:15, 26.03.2024 - Polițistul Valentin Potre, cunoscut sub porecla „Valu” și trimis in judecata pentru mai multe infracțiuni de trafic de influența, șantaj, furt și instigare la furt și la trafic de influența, va ramane inca 30 de zile in arest la domiciliu.

Dan Morega e in arest la domiciliu pentru 30 de zile. Catalin Predoiu: Poliția și-a facut treaba

13:25, 23.03.2024 - Fostul prefect de Gorj a primit arest la domiciliu pentru 30 de zile. Parchetul General a luat decizia dupa ce Dan Ilie Morega a fost prins la volan a șasea oara deși avea permisul auto suspendat și era sub control judiciar. Catalin Predoiu susține ca poliția și-a facut de fiecare data treaba.

DGA:Prahova/Agent de politie cercetat in stare de arest la domiciliu pentru luare de mita

11:30, 21.03.2024 - Prahova Agent de politie cercetat in stare de arest la domiciliu pentru luare de mita Ofiterii de politie judiciara ai Directiei Generale Anticouptie ndash; Serviciul Judetean Anticoruptie Prahova, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Prahova au realizat,…

DGA Neamț: Inculpate plasate in arest la domiciliu dupa ce au luat mita pentru drepturi de proprietate

21:55, 14.03.2024 - Ofițerii de politie judiciara ai Direcției Generale Antiorupție – Serviciul JudeteanAnticoruptie Neamt, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa TribunalulNeamt efectueaza cercetari in cadrul unui dosar penal care vizeaza savarsirea infractiunilor deluare si dare de mita de catre…


Ce parere ai despre aceasta stire?