Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kickstarter a strans un million de dolari pentru refugiati

Publicat:

Criza refugiatilor din Siria schimba regulile si in sistemul crowdfunding. Kickstarter este recunoscut ca unul dintre site-urile care au interzis colectarea de fonduri online pentru organizatii caritabile, dar de aceasta data a facut un pas inapoi.

Cea mai mare platforma de crowdfunding din lume a acceptat sa colaboreze cu Casa Alba in campania "Ajutor pentru refugiati". Rezultatul s-a vazut in doar 24 de ore, cand suma colectata a atins un million de dolari, informeaza portalul Quartz.

Un record

"Kickstarter este cunoscut ca o platforma de obtinere a finantarii necesare…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ioan Strugari, primarul din Parva, vrea sa construiasca in centrul comunei cel mai inalt pod suspendat din Europa

12:10, 01.05.2024 - Ioan Strugari, primarul comunei Parva, a depus luni, la Agenția de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, un proiect care prevede construirea, in centrul localitații, a celui mai inalt pod suspendat din Europa, la o inalțime de 200 de metri. Valoarea proiectului se ridica la suma de 6 milioane de euro. „Pe…

Criza prețurilor uriașe la gaze se incheie in Europa: Bloomberg anunța trecerea la un consum maxim istoric de gaze lichefiate

14:50, 19.04.2024 - Cererea de gaze naturale lichefiate (GNL) a Uniunii Europene ar putea atinge nivelul de varf in acest an, pe masura ce regiunea isi accelereaza tranzitia la energiile regenerabile, arata un raport publicat vineri de Agentia pentru Cooperarea Autoritatilor de Reglementare in Domeniul Energiei din blocul…

Șapte ambarcațiuni cu peste 400 de migranți au ajuns in Insulele Canare

19:40, 16.04.2024 - Inaltul Comisariat pentru Refugiati al Natiunilor Unite afirma ca, dintre cei 266.940 de migranți care au incercat sa ajunga in Europa anul trecut, 97% au reușit sa traverseze pe mare, din Africa de Nord, in mod perfid, scrie Euronews. Paza de coasta a Spaniei a salvat peste 400 de migranți care calatoreau…

Romania, parte in scandalul eolienelor: China denunța „protecționismul” UE. Prețuri mai mici cu 50% fața de producatorii europeni

20:15, 10.04.2024 - China reacționeaza dur dupa ce Uniunea Europeana a lansat o ancheta asupra producatorilor de turbine eoliene subventionate de Beijing, care au legatura și cu Romania. Miercuri, China s-a declarat „foarte ingrijorata”, denuntand „protectionismul” si „masurile discriminatorii” ale UE in acest caz. Unul…

ANCOM-ul lui Zgonea, acuzat ca face o Militie a Internetului

18:15, 04.04.2024 - Parlamentari USR acuza Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) de intentia de a crea o Militie a Internetului sub pretextul ca implementeaza Regulamentul privind o piata unica pentru serviciile digitale (DSA), adoptat la nivel european. „Romania, la fel ca restul…

Ministerul Energiei vrea o schema de contractele pentru diferența care nu mai este recomandata de Asociația Operatorilor de Transport și de Sistem din Europa

12:46, 03.04.2024 - Un studiu realizat de ENTSO-E, Asociația Operatorilor de Transport și de Sistem din Europa, arata ca schema convenționala de contracte pentru diferența, pe care și Ministerul Energiei intenționeaza sa o implementeze, nu mai este eficienta. Pe scurt, ENTSO-E recomanda ca aceste contracte pentru diferența…

Clasamentul „celor mai fericite țari” in 2024. Romania, cu opt locuri mai jos decat anul trecut. Cine deschide topul

09:55, 20.03.2024 - Romania se claseaza pe locul 32 in topul celor mai fericite tari din 143 de tari. Anul trecut, tara noastra se afla pe locul 24, potrivit Raportului Mondial al Fericirii. Finlanda este pe primul loc pentru al saptelea an consecutiv, anunța News.ro.Danemarca si Islanda au ocupat din nou locurile doi…

CONFERINTA NEWS.RO – Florin Spataru, consilier de stat: Stiti care este costul unor obligatii pe care ni le-am asumat prin decarbonizare pana in 2050? 300 de miliarde de dolari Este o realitate de care trebuie sa tinem cont cand vom proiecta bugetele

10:55, 07.03.2024 - „Haideti sa vedem lucrurile realist! Stiti care este costul unor obligatii pe care ni le-am asumat prin decarbonizare pana in 2050? Spune Banca Mondiala: 300 de miliarde de dolari. Asta este pretul pe care Romania trebuie sa-l plateasca sa devina net zero, sa isi atinga tinta de decarbonizare comparativ…


Ce parere ai despre aceasta stire?