Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kevin Spacey revine la actorie într-un film regizat de italianul Franco Nero

Publicat:

urmeaza sa revina la actorie cu un mic rol intr-un film regizat de italianul , care va fi protagonistul lungmetrajului, scrie Variety. , producatorul filmului independent cu buget redus „L’uomo ”, a confirmat ca Spacey va face parte din distributie. El va fi detectiv de politie, iar , in virsta de 79 de ani, va juca rolul principal.

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Jerry Seinfeld trage cortina și da un verdict crunt: 'S-a terminat cu industria cinematografica'

22:15, 23.04.2024 - Actorul Jerry Seinfeld, protagonistul serialului TV "Seinfeld", a devenit in sfarsit regizor si va asista in curand la premiera lungmetrajului sau de debut, intitulat "Unfrosted", informeaza revista Variety.

Florin Calinescu revine in politica: „E un partid nou”. Anunțul a starnit reacții: „Depinde unde va implicați. Nu o sa va votez numai pentru carisma”

11:30, 18.02.2024 - Florin Calinescu a anunțat prin intermediul unei postari pe Facebook ca revine in politica, fara sa dezvaluie inca partidul politic din care va face parte. Actorul a ocupat in 2019 funcția de președinte al Partidului Verde, care a fost inființat in anul 2005.„Cred ca ma implic. Politic. Dar depinde…

Dan Badea revine la Deva cu un show incendiar de Stand-up comedy!

12:45, 08.02.2024 - Primaria Municipiului Deva și Centrul Cultural ,,Dragan Muntean” va invita la un spectacol de stand-up comedy cu Dan Badea, spectacol intitulat RAU VEGAN, ce va avea loc in data de 22.03.2024, incepand cu ora 19:00, in sala mare a Centrului Cultural ,,Dragan Muntean” Deva. Daca nutriționiștii…


Ce parere ai despre aceasta stire?