Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kelemen Hunor: Riscul de îmbolnăvire cu COVID-19 în secţia de votare nu e mai mare decât atunci când cumperi o pâine

Publicat:

Presedintele UDMR, , i-a incurajat pe alegatori sa mearga la vot la alegerile locale care se vor desfasura peste o saptamana si a explicat ca riscul de imbolnavire cu noul coronavirus in sectia de votare nu e mai mare decat atunci cand „cumperipaine sau „bei o bere”, informeaza Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secția de votare de la cantina Electroutilaj a fost mutata la Gradinița nr. 3 din Broaște

08:16, 29.04.2024 - Modificarea intervine în urma unei adrese din partea societații Electroutilaj, înca din iulie anul trecut, prin care societatea respectiva a anunțat administrația locala ca nu mai poate pune la dispoziție spațiul respectiv, cladirea fiind într-un proces de reparații capitale.

Lukașenko spune ca riscul unor „provocari armate” de-a lungul granitei cu Ucraina este ridicat

14:45, 25.04.2024 - Presedintele bielorus Aleksandr Lukasenko a declarat joi ca riscul unor incidente militare de-a lungul granitei tarii sale cu Ucraina este ridicat. El spune ca Ucraina a masat peste 100.000 de oameni in apropierea frontierei.

LISTE UDMR Hunor: Listele UDMR, semnate și de romani

18:10, 19.04.2024 - Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, la Cluj-Napoca, dupa sedinta Consiliului Permanent al Uniunii,... The post LISTE UDMR Hunor: Listele UDMR, semnate și de romani first appeared on Informatia Zilei .

Teoria lui Kelemen Hunor privind votul romanilor și listele UDMR

17:10, 18.04.2024 - Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, la Cluj-Napoca, dupa sedinta Consiliului Permanent al Uniunii, ca este convins ca listele UDMR pentru alegerile locale au fost semnate si de romani. El a adaugat ca, de altfel, UDMR va avea liste de consilieri judeteni inclusiv pentru judetele Bacau…

Alegeri locale 2024 – romanii iși aleg noii primari pe 9 iunie

11:35, 12.04.2024 - Romanii sunt chemați la urne pe 9 iunie pentru a-și alege primarii și consiliile locale, adica pe cei care vor lua decizii cu privire la aspecte care ne afecteaza direct, precum bugetul local, serviciile publice locale și dezvoltarea urbana și rurala.Data Alegeri Locale 2024 – cand iși voteaza cetațenii…

DECLARAȚII KELEMEN HUNOR UDMR cere și votul romanilor

08:05, 14.03.2024 - Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat miercuri, la Targu Secuiesc, ca Uniunea este o formatiune politica „credibila” si „predictibila” The post DECLARAȚII KELEMEN HUNOR UDMR cere și votul romanilor first appeared on Informatia Zilei .

Kelemen Hunor: Comasarea alegerilor nu va schimba nimic. Pentru noi, miza este interesul maghiarilor din Romania

19:55, 21.02.2024 - Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a reacționat miercuri seara, imediat dupa anunțul facut de Marcel Ciolacu și Nicolae Ciuca privind comasarea alegerilor din 2024, printr-o postare pe o rețea sociala. Hunor a spus ca pentru UDMR comasarea alegerilor nu va schimba nimic.

Turcan sustine comasarea alegerilor: Nu cred ca exista riscul ruperii coalitiei; PNL nu va fugi niciodata de asumarea guvernarii

12:05, 18.02.2024 - Presedintele Organizatiei Judetene Sibiu a PNL, Raluca Turcan, ministru al Culturii, a declarat sambata, intr-o conferinta de presa, ca liberalii nu vor iesi de la guvernare si ca atat ea, cat si primarii PNL din judet isi doresc comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale, pentru ca asta va…


Ce parere ai despre aceasta stire?