Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jojo și Marcel Pavel au planuri mari înainte de noul sezon „Te cunosc de undeva”! Ce au dezvăluit

Publicat:

Jojo () și au dezvaluit pentru campania „Vara cu 100 de prieteni” cum iși vor petrece vacanța, inainte de-a face show in noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cea de-a douasprezecea gala Te cunosc de undeva!, lider de audienta

16:45, 05.05.2024 - Aventura transformarilor a continuat aseara la Antena 1, cu personaje pe masura concurentilor, muzica live și multa voie buna. Cea de-a douasprezecea gala a celui de-al 20-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost caștigata aseara de catre Jo și

Aseara, la Antena 1, cea de-a zecea gala Te cunosc de undeva!, lider de audienta pe toate segmentele de public

10:01, 21.04.2024 - Aventura transformarilor a continuat aseara la Antena 1, cu personaje pe masura concurentilor, muzica live și multa voie buna. Cea de-a zecea gala a celui de-al 20-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost caștigata aseara de catre Jo si Liviu, cu o super transformare si o piesa in limba finlandeza.

Connect-R fata ȋn fata cu...Connect-R sambata, la Te cunosc de undeva! „Relu, vei avea ocazia sa vezi cea mai buna varianta a ta”

11:21, 11.04.2024 - Cea mai noua gala Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20.00, la Antena 1, ȋl va pune pe unul dintre concurentii sezonului 20 al transforming show-ului ȋntr-o situatie inedita.

Te cunosc de undeva, 6 aprilie 2024. Jurații, impresionați de momentul lui Liviu Teodorescu și al lui Jo: „Felicitari amandurora!”. Artista a inceput sa planga / VIDEO

22:10, 06.04.2024 - In ediția din aceasta seara, de pe data de 6 aprilie 2024, a emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1, sezonul 20, jurații au fost impresionați de momentul lui Liviu Teodorescu și al lui Jo. Aceștia le-au adus doar cuvinte de lauda. Artista a inceput sa planga, deoarece s-a emoționat. Iata in cine…

Piesa cu peste 80 de milioane de vizualizari, adusa la „Te cunosc de undeva!” de Jo si Liviu: „Cand am auzit taraful, m-am topit!”

17:55, 07.03.2024 - In cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1, ruleta le-a adus lui Jo si lui Liviu o provocare de zile mari – o piesa care a adunat 81 de milioane de vizualizari din 2022 si pana astazi in Romania, din repertoriul Oanei Radu.

Emi si Cuza, dubla provocare pe scena Te cunosc de undeva! „Trebuie sa intre in pielea maeștrilor travestiului romanesc, doi monstri sacri ai teatrului romanesc: Stela si Arsinel!”

09:10, 22.02.2024 - Cea de-a doua gala Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20.00, la Antena 1, vine cu o provocare de zile mari pentru Emi si Cuza. Cameleonii care au ridicat in picioare publicul si juriul de atatea ori, cu interpretari foarte grele si transformari fenomenale, vor fi pusi in fata unei…

Cu ce provocari se confrunta Barbara Isasi și Bella Santiago la Te cunosc de undeva. Concurentele au planuri mari in noul sezon al competiției: ”A fost greu” / VIDEO

19:46, 21.02.2024 - Barbara Isasi și Bella Santiago fac echipa in noul sezon la Te cunosc de undeva. Cele doua concurente iși doresc sa iși depașeasca condiția și sa arate de ce sunt in stare in show-ul transformarilor. Cu toate ca au caștigat, in trecut, vor sa o faca impreuna, de aceasta data.

Te cunosc de undeva. Jo și Liviu Teodorescu au dat din casa! Ce spun despre primele personaje din noul sezon al emisiunii / VIDEO

14:01, 20.02.2024 - Jo și Liviu Teodorescu au dat din casa! Cei doi concurenți au vorbit despre primele personaje din noul sezon al emisiunii de la Antena 1. Iata ce declarații au facut cei doi artiști despre emisiune!


Ce parere ai despre aceasta stire?