Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jocuri de putere în Orientul Mijlociu - Grecia oferă Arabiei Saudite sisteme antiaeriene Patriot

Publicat:

a anuntat, marti, ca va furniza , sub forma de imprumut, sisteme antiaeriene Patriot, pentru protejarea obiectivelor energetice, noteaza Mediafax.

Ministrul grec de Externe, , si ministrul grec al Apararii, , s-au intalnit, marti, la Riyad, cu ministrul saudit de Externe, Faisal bin Farhain.

"Grecia si au semnat un acord, astazi, la Riyad", a declarat un oficial guvernamental de la Atena, citat de agentia Reuters.

Acordul prevede furnizarea de catre Grecia, sub forma de imprumut, a unor sisteme…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Washingtonul anunta un ajutor militar de sase miliarde de dolari pentru Ucraina. Prioritate au sistemele Patriot VIDEO

08:35, 27.04.2024 - Ministrul american al Apararii, Lloyd Austin, a anuntat vineri o noua componenta de asistenta militara pentru Ucraina in valoare de sase miliarde de dolari, intr-un moment in care Washingtonul incearca sa recupereze intarzierile in livrarile catre Kiev dupa luni de blocaj in Congres.

Kuleba: Apararea aeriana ucraineana protejeaza si vecinii din Romania, Republica Moldova si Polonia de amenințarea rachetelor și dronelor rusești

17:10, 15.04.2024 - Ucraina le-a cerut din nou luni, 15 aprilie, aliatilor sai internaționali sa faca "pasi extraordinari si indrazneti" in vederea furnizarii de aparare antiaeriana care sa ajute la protecția impotriva valurilor de atacuri rusesti care au vizat sistemul energetic in ultimele saptamani, iar unul dintre…

Ministrul de externe britanic indeamna Israelul sa nu recurga la represalii impotriva Iranului

12:35, 15.04.2024 - Ministrul de externe britanic, David Cameron, a indemnat Israelul sa nu riposteze dupa atacul Iranului cu drone si rachete in weekend, afirmand ca ar trebui sa gandeasca ‘atat cu inima, cat si cu mintea’, intrucat actiunea Teheranului a fost un esec aproape total, relateaza Reuters. Atacul Iranului…

Fotbal: Cancelarul Germaniei a marcat 100 de zile ramase pana la EURO 2024

00:06, 07.03.2024 - Cancelarul Olaf Scholz a marcat miercuri 100 de zile ramase pana la startul turneului final al EURO 2024 la fotbal, tinand mingea oficiala a competitiei care va fi gazduita Germania alaturi de membrii cabinetului dupa o reuniune saptamanala a guvernului federal, transmite Reuters. Scholz, alaturi de…

Ministrul ucrainean de Externe discuta cu omologul chinez despre perspectivele de pace in razboiul cu Rusia

13:15, 18.02.2024 - Ministrul ucrainean de externe Dmytro Kuleba a declarat sambata ca a discutat cu omologul sau chinez despre perspectivele de pace in razboiul de aproape doi ani al Ucrainei cu Rusia, ca parte a unei incercari de lunga durata de a consolida relatiile cu Beijingul, transmite Reuters. ”M-am intalnit…

Un ministru palestinian il acuza pe Benjamin Netanyahu ca vrea sa continue razboiul pentru cariera sa: „E clar ca nu-i pasa de oameni”

20:55, 14.02.2024 - Ministrul palestinian de Externe, Riyad al-Maliki, l-a acuzat miercuri pe prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu, ca ii pasa doar de supravietuirea sa politica, in timp ce incercarile de a pune capat conflictului din Gaza par neconcludente, relateaza Reuters.

Rusia ar putea ataca NATO in 3-5 ani, avertizeaza ministrul danez al Apararii: „Sunt informatii noi care ies acum la iveala”

17:45, 09.02.2024 - Danemarca ar trebui sa isi accelereze investitiile militare dupa ce noi informatii indica faptul ca Rusia se reinarmeaza mai repede decat era de asteptat si ca ar putea ataca o tara NATO in termen de trei pana la cinci ani, a declarat vineri ministrul danez al apararii, Troels Lund Poulsen, relateaza…

Rusia ar putea ataca NATO in 3-5 ani, avertizeaza ministrul danez al Apararii. „Exista motive sa fim cu adevarat ingrijorati”

17:16, 09.02.2024 - Danemarca ar trebui sa isi accelereze investitiile militare dupa ce noi informatii indica faptul ca Rusia se reinarmeaza mai repede decat era de asteptat si ca ar putea ataca o tara NATO in termen de trei pana la cinci ani, a declarat vineri ministrul danez al apararii, potrivit Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?