Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ion Ceban a depus flori la casa în care a locuit Karl Schmidt

Publicat:

In timp ce, de Hramul Chișinaului, majoritatea oficialilor depun flori la monumentul lui Ștefan cel Mare, , candidat pentru funcția de primar general al municipiului, a mers la casa unde a locuit fostul primar al .

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Ciprian Ciucu si-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al Sectorului 6

13:21, 29.04.2024 - Ciprian Ciucu si-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al Sectorului 6 al Capitalei."Mergem mai departe. Mi-am depus candidatura pentru a continua impreuna cu dumneavoastra pentru Sectorul 6 al Municipiului Bucuresti.

Claudiu Birsan si-a depus candidatura pentru funcția de primar

13:05, 29.04.2024 - Alatura-te acestui canal pentru a primi acces la beneficii:  https://www.youtube.com/channel/UCug9dNJcNSA875dabXtIr3g/join Te poti abona GRATUIT la canalul de Youtube ZTV  https://www.youtube.com/c/ztvro  click pe clopotel si vei primi cel mai repede link cu informatiile video de pe canal. Facebook: …

Daniel Ionița și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Campinei din partea Partidului Romania in Acțiune

09:10, 29.04.2024 - Astfel, pentrru funcția de primar va candida Daniel Ionița, președinte executiv la nivel național al acestei formațiuni politice. În vârsta de 57 ani, Daniel Ionița a mai candidat și la alegerile locale trecute din parte Partidului Prahova în Acțiune, devenit între timp România…

Nicolae Giugea si-a depus candidatura pentru functia de primar al Craiovei din partea PNL

15:10, 27.04.2024 - Deputatul Nicolae Giugea si-a depus, sambata, candidatura pentru functia de primar al municipiului Craiova din partea PNL.Giugea a afirmat ca 10.000 de craioveni au semnat pentru candidatura sa, subliniind ca este pregatit pentru o campanie electorala dificila."10.

Valentin Ivancea si-a depus candidatura, din partea Aliantei PSD-PNL, pentru functia de primar al Bacaului

17:10, 24.04.2024 - Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Bacau, Valentin Ivancea, lider al filialei municipale al PSD Bacau, si-a depus, miercuri, candidatura din partea Aliantei PSD PNL pentru functia de primar al municipiului Bacau.

32 de ani de la razboiul din Transnistria. Igor Dodon a depus o coroana de flori, dar nu spune cine este vinovatul

14:30, 02.03.2024 - Astazi, 2 martie, se implinesc 32 de ani de la razboiul din Transnistria, iar comuniștii din Republica Moldova au depus o coroana de flori la podul de la Vadul lui Voda in semn de omagiu pentru memoria celor cazuti in tragicele evenimente din 1992. Potrivit fostului președinte de la Chișinau, Igor Dodon,…

(live) 32 de ani de la conflictul armat de pe Nistru: Ion Ceban depune flori la monumentul domnitorului Ștefan cel Mare și Sfant

10:05, 02.03.2024 - Primarul capitalei, Ion Ceban, și șefii de subdiviziuni structurale depun flori la Monumentul domnitorului Ștefan cel Mare și Sfant, in semn de comemorare a celor cazuți in urma conflictului armat din anul 1992, pentru apararea integritații și independenței Republicii Moldova.

Noua ani de la asasinarea opozantului rus Boris Nemțov: 20 de ambasadori occidentali au depus flori la locul crimei

11:46, 28.02.2024 - Circa 20 de ambasadori occidentali s-au intalnit marti la Moscova la locul asasinarii liderului de opozitie Boris Nemtov, care a fost impuscat de mai multe ori in spate la 27 februarie 2015, la cativa metri de Kremlin.


Ce parere ai despre aceasta stire?