Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

INVESTIGAȚIE: Peste 3 000 de pedofili au fost descoperiţi în rândul preoţilor catolici. Aproape 10 mii de copii ar fi fost abuzaţi

Publicat:

In jur de 3 000 de pedofili au fost descoperiti in randul preotilor catolici, in urma anchetei independente care investigheaza cazurile de violența sexuala in biserica franceza. Dezvaluirile au fost facute de seful acestei comisiei, Jean-Marc Sauve.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Știri Constanta: Incendiu in toiul noptii in statiunea Mamaia! Panica in randul a zeci de persoane, printre care si copii (FOTO+VIDEO)

07:55, 15.04.2024 - Alarma de incendiu s a pornit in cursul noptii de 14 aprilie, in Statiunea Mamaia, zona Solid House.La fata locului a intervenit Det. Fripis cu 2 ASAS si 1 autoscara.A fost vorba despre o oala uitata pe aragaz. A ars o hota.Un numar de 35 persoana autoevacuate 30 adulti si 5 copii , au transmis reprezentantii…

Celebra Vero a parasit Gașca Zurli, dupa 18 ani in care i-a cucerit pe copii. ”Fetița Zurli” a devzaluit motivul: ”Va rog sa ma credeți”

14:46, 04.03.2024 - Gașca Zurli continua fara unul dintre cei mai importanți membri. Celebra Vero a decis sa se retraga din proiectul care a dus-o pe culmile succesului! Fetița Zurli a dezvaluit cum a luat aceasta decizie, dupa 18 ani de activitate.


Ce parere ai despre aceasta stire?