Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Internet Explorer a MURIT! Cum arată browser-ul care i-a luat locul (VIDEO)

Publicat:

Din cauza performantei foarte slabe si a concurentei acerbe pe piata browserelor de internet, numele batranului a ajuns sa fie asociat cu un esec. Nici macar nu mai avea legatura cu actualizarile introduse constant de Microsoft sau cu faptul ca versiunile mai recente ale browserului faceau o treaba din ce in ce mai buna. Brandul devenise sinonim cu lipsa de eficienta. Din acest motiv, compania fondata de avea nevoie de o reinventare completa a aplicatiei, scrie playtech.ro.

Ea a venit in urma cu cateva luni, cand s-a anunțat prima oara de .…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie fara margini! Mama gimnastei Gina Gogean a murit in accidentul cumplit de la Galați. Ultimele detalii

13:40, 27.05.2024 - In varsta de 72 de ani, mama gimnastei Gina Gogean a murit intr-un cumplit accident rutier. Tragicul eveniment a avut loc sambata, in județul Galați. Conform informațiilor aparute in spațiul public, accidentul s-a petrecut in jurul orei 5:30, la ieșirea din localitatea Piscu. Mai multe detalii puteți…

Noi detalii despre Dacia Sandero electrica

13:50, 04.05.2024 - Dacia Sandero, campioana a vanzarilor de mașini in Europa, va incerca sa supraviețuiasca ramanand competitiva. Brandul romanesc recunoaște importanța acestui model și investește mult in urmatoarea generație, care va fi lansata in 2028 și va avea in premiera și o versiune electrica.

Cum a murit Ana, tanara insarcinata din Republica Moldova. Detalii noi din ancheta! Principalul suspect, un fost politist: „Un om foarte dur”

11:00, 23.04.2024 - Noi informații șocante ies la iveala in cazul tineri de 19 ani din Republica Moldova, gasita fara suflare in Orhei. Cine este principalul suspectul in cazul cutremurator și ce a declarat mama fetei, aflați in randurile urmatoare. Ana a trecut prin chinuri groaznice inainte sa moara Tanara de doar 19…

Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat de la etaj in zona Casei de Cultura. Detalii de ultim moment de la IPJ Constanta (VIDEO)

16:20, 13.04.2024 - Tragedie la Constanta Mai multe echipaje de politie si cadre medicale s au deplasat in noaptea de joi spre vineri, in jurul orei 23.30, la Casa de Cultura, acolo unde un barbat a murit.La fata locului a fost identificat un barbat care ar fi cazut de la etajul sase a unui bloc din aceasta zona.IPJ Constanta…

Update. A murit șoferul care a intrat cu mașina pe trotuar, in Pitești

12:40, 09.04.2024 - Unui barbat i s-a facut rau la volan și a facut accident. S-a intamplat marți dimineața, pe bulevardul Nicolae Balcescu din Pitești. Autoutilitara in care se afla barbatul in varsta de 47 de ani, din Ștefanești, a parasit partea carosabila, oprindu-se pe trotuar. Detalii, AICI. Barbatul a fost gasit…

Noi detalii in cazul morții Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov: "Nu ar fi consumat niciodata alcool!"

08:55, 09.04.2024 - Noi informații in cazul Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul al 8 al unui bloc din Brașov. Apropiații fetei spun ca ea nu ar fi consumat niciodata alcool.

Unul dintre suspecții in cazul uciderii micuței Danka a murit subit in arest. Noi detalii cutremuratoare

12:20, 08.04.2024 - Apar noi detalii cutremuratoare in cazul Dankai, fetita de 2 ani din Serbia ucisa cu sange rece de doi barbati! Potrivit presei sarbe, unul dintre suspecții implicati in uciderea fetitei a murit subit.

Acces Direct. Colegul lui Valerie, angajatul gasit mort intr-un depozit, detalii despre cum ar fi sfarșit barbatul. Un malaxor ar fi cazut peste el, la locul de munca

20:10, 22.03.2024 - Valerie a murit in urma cu aproape cinci ani. Familiei i s-a spus ca a fost vorba de un accident de munca, asta dupa ce un malaxor a cazut peste el. Colegii ar fi intervenit imediat, dar era prea tarziu. Valerie a murit pe loc.


Ce parere ai despre aceasta stire?