Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Inteligenţa artificială poate spune ce preferinţe politice au oamenii, după înfăţişare: Femeile frumoase sunt cel mai uşor de 'ghicit'

Publicat:

Inteligenta artificiala poate spune ce preferinte politice au oamenii, dupa infatisare: Femeile frumoase sunt cel mai usor de 'ghicit'

Un studiu realizat in Danemarca a scos la iveala faltul ca inteligenta artificiala poate recunoaste inclinatiile politice ale persoanelor pe baza infatisarii, aspect considerat periculos, odata ce tehnologia va fi dezvoltata.

CITESTE SI Ce prevede legea care interzice cumulul pensie-salariu: bugetarii care vor fi exceptați de la regula 23:43 204 Minskul se pregatește sa gazduiasca trupele lui Prigojin - Tabara de 8.000 de oameni langa cel mai mare nod feroviar…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inteligența artificiala și supermodelele. IA poate revoluționa sau poate distruge lumea modei. Care sunt cele mai mari temeri

13:20, 15.04.2024 - Modelul londonez Alexsandrah are o sora geamana, dar nu la modul in care te-ai aștepta: omologul ei este facut din pixeli in loc de carne și oase, relateaza AP.Geamana virtuala a fost generata de o inteligența artificiala (IA) și a aparut deja ca dublura a lui Alexsandrah in viața reala, intr-o ședința…

Proiect fabulos: inteligența artificiala ajuta oamenii sa-și recupereze amintirile pierdute

05:45, 15.04.2024 - O companie folosește acum amintirile pentru a crea fotografii generate de inteligența artificiala. Aceasta face parte din activitatea in curs de desfașurare a proiectului Synthetic Memories pentru a ajuta oamenii sa-și recupereze amintirile pierdute prin transformarea lor in fotografii de memorie, scrie…

Cum testeaza NASA viitorii roboți dotați cu inteligența artificiala care vor fi trimiși pe Luna și Marte

10:06, 11.04.2024 - Oamenii au fost mereu fascinați de marile misterele aflate in vastele intinderi ale spațiului cosmic, care așteapta sa fie descoperite. Nevoia noastra constanta de inovație și explorare ne-a ajutat sa ajungem in locuri și sa depașim obstacole de neimaginat pana acum. Toate marile realizari ale omenirii…

au fost creați roboții care nu nevoie de niciun ajutor din partea oamenilor

09:55, 27.03.2024 - Un grup de oameni de știința a creat inteligențe artificiale care pot vorbi intre ele. Noul model este capabil sa invețe și sa indeplineasca sarcini care ii sunt date doar pe baza unor instrucțiuni scrise și apoi sa le transmita altor AI, spun cercetatorii. Un studiu privind descoperirile și dezvoltarea…

Inteligența artificiala prezice viața și moartea

10:25, 21.03.2024 - O echipa de cercetatori din Danemarca a dezvoltat un algoritm de inteligența artificiala numit life2vec care poate prezice o gama larga de evenimente din viața unei persoane, inclusiv moartea.

Cum va „lovi” inteligenta artificiala in angajatii din educatie, administratie și agricultura

11:50, 04.03.2024 - Se contureaza deja noile meserii care vor fi la mare cautare pe piata muncii in urmatorii ani, iar tehnologia joaca, evident, un rol important in definirea acestor noi ocupatii, dupa cum reiese dintr-un raport al Institutului National de Cercetare Stiintifica in Domeniul Muncii si Protectiei Sociale.

Ministrul Digitalizarii a anunțat cine sunt bugetarii care vor fi inlocuiți de inteligența artificiala

16:56, 25.02.2024 - Ministrul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii Bogdan Gruia Ivan a afirmat ca functionarii publici buni nu vor fi inlocuiti de noile tehnologii dupa ce va fi incheiat procesul de digitalizare, dar a mentionat despre cei care nu se vor adapta, ca nu poti moderniza Romania cu cei care nu doresc acest…

Inteligența artificiala ar putea ajuta omenirea intr-un mod fabulos: generarea energiei de fuziune curata nelimitata

04:35, 25.02.2024 - Exista multe piedici pe pista de alergare catre fuziunea nucleara, reacția din centrul soarelui care combina atomii pentru a produce energie: Generarea unei cantitați de energie mai mari decat este nevoie pentru a alimenta reactoarele, dezvoltarea unor materiale de construcție rezistente la reactoare,…


Ce parere ai despre aceasta stire?