Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Inteligența artificială nu și-ar atinge niciodată adevăratul potențial fără un corp uman

Publicat:

Inteligența artificiala pare sa faca progrese enorme. A devenit tehnologia cheie din spatele autoturismelor cu conducere automata, a sistemelor de traducere automata, a analizei vocale și textuale, a procesarii imaginilor și a tuturor tipurilor de sisteme de diagnostic și recunoaștere faciala.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

„Victoria Shi”: Ucraina are un purtator de cuvant generat de inteligența artificiala

19:45, 01.05.2024 - Ministerul ucrainean al Afacerilor Externe a anunțat miercuri ca un purtator de cuvant generat de inteligența artificiala (AI) va fi de acum inainte responsabil de comentarea afacerilor consulare prin citirea textelor, scrie AFP, potrivit hotnews.ro .

Salvamontiștii folosesc detectoare cu inteligența artificiala pentru a recupera trupul unui inecat

11:10, 09.04.2024 - O echipa de salvamontiști din Romania folosește detectoare de ultima generație bazate pe inteligența artificiala pentru a gasi și recupera trupul unei persoane inecate in barajul Olt de langa Brezoi.

ONU a adoptat prima rezolutie globala privind inteligenta artificiala: "Navigam in ape agitate cu tehnologia aflata in schimbare rapida"

22:15, 21.03.2024 - Adunarea Generala a Natiunilor Unite a adoptat joi prima rezolutie globala privind inteligenta artificiala (IA) pentru a incuraja protejarea datelor cu caracter personal, monitorizarea IA pentru riscuri si protejarea drepturilor omului, au declarat oficia

Cel mai periculos cartel de droguri din Mexic folosește inteligența artificiala pentru a-și extinde imperiul criminal

10:46, 14.03.2024 - Cartelul Jalisco Noua Generație a fost numit de INTERPOL printre alte grupuri de crima organizata intr-un raport despre modul in care bandele folosesc inteligența artificiala pentru a-și extinde operațiunile ilicite.

Generația social media, indragostita de Hitler. Un discurs tradus de inteligența artificiala a devenit viral pe X

12:05, 13.03.2024 - Zeci de milioane de utilizatori ai site-ului de socializare X al lui Elon Musk au vizionat doua clipuri tulburatoare traduse de inteligența artificiala din discursul lui Adolf Hitler din 1939 din Reichstag.

Inteligenta artificiala si medicina prin ochii reputatului prof.univ.dr. Gheorghe Ioan Mihalaș

10:50, 07.03.2024 - Inteligența artificiala a devenit un subiect de mare interes in lumea tehnologiei, dar și a medicinei, datorita potențialului sau revoluționar de a rezolva probleme complexe. Acest interes este amplificat de speranțele mari legate de aplicațiile sale inovatoare, in special in domeniul medical unde inteligența…

„Tatal” lui Trump, recreat de inteligența artificiala, il critica dur: „Donny, ești o mare rușine!”

09:35, 21.02.2024 - Intr-o incercare inedita de a modela opinia publica inaintea alegerilor, un video generat de inteligența artificiala (IA) il prezinta pe tatal lui Donald Trump criticandu-l aspru pe fostul președinte. Clipul, creat de The Lincoln Project, o organizație care se opune revenirii lui Trump in funcția de…

OpenAI lanseaza Sora: Inteligența artificiala Text-to-Video revoluționara

22:10, 18.02.2024 - OpenAI a prezentat recent noul sau model de inteligența artificiala text-to-video denumit „Sora". Potrivit declarațiilor companiei, Sora este capabil sa creeze scene realiste și pline de imaginație pe baza instrucțiunilor scrise, oferind utilizatorilor posibilitatea de a genera videoclipuri fotorealiste…


Ce parere ai despre aceasta stire?