Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Insula Iubirii sezonul 6. Teodora Marcu și-a pozat burtica de gravidă. Cum arată în prezent soția lui Alex

Publicat:

a impartașit cu urmaritorii ei o poza cu burtica de gravida. Fosta concurenta de la sezonul 6 a luat prin surprindere pe toata lumea cand s-a aflat ca e gravida.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce mai face și cum arata acum fosta ispita masculina de la Insula Iubirii, Sorin. S-a casatorit și pare mai fericit ca niciodata

14:05, 27.04.2024 - Povestea lui Sorin de la Insula Iubirii este una care a ramas in amintirea fanilor emisiunii. Insa, dupa ani de la apariția sa pe micul ecran, Sorin a gasit ceea ce mulți cauta toata viața - fericirea alaturi de iubirea vieții sale.

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 13 din sezonul 3. Vlad Gherman: „Cel mai indrazneț lucru a fost s-o cer pe Oana!”

23:05, 11.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Care este starea de sanatate a Elei de la Mireasa, sezonul 4, dupa ce a ajuns la spital. Cum se simte acum soția lui Petrica: „Suntem…” / FOTO

15:35, 31.03.2024 - In urma cu cateva zile, Ela de la Mireasa, sezonul 4, s-a confruntat cu probleme de sanatate, astfel ca a ajuns de urgența la spital. Iata care este starea de sanatate a Elei de la Mireasa, sezonul 4, dupa ce a ajuns la spital, dar și cum se simte acum soția lui Petrica!

Soția lui George Simion și-a expus burtica de gravida. Cat de mult s-a schimbat Ilinca Simion, imagine emoționanta

13:50, 27.03.2024 - Unul din cele mai controversate personaje in politica romaneasca a acestor ani, George Simion, avea sa genereze mari polemici, odata cu nunta sa din august 2022, cu zeci de mii de invitați. De atunci nu s-a schimbat mai nimic, in ceea ce-l privește, singura schimbare notabila fiind ca soția lui George…

Carmen Petcu de la Mireasa pentru fiul meu, noi imagini cu burtica de gravida. Fosta concurenta va deveni mama pentru prima data / FOTO

14:10, 19.03.2024 - Carmen Petcu traiește cea mai frumoasa perioada din viața de cuplu. Fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu este impreuna de ani buni cu logodnicul ei, Ionatan, iar cei doi se pregatesc sa devina parinți pentru prima data.

Mireasa sezonul 8. Replica Luizei dupa ce s-a zvonit ca formeaza un cuplu cu Sergiu. Ce spune tanara

16:01, 18.02.2024 - In live-urile lui Madi, aceasta a primit mesaje prin care era anunțata ca Sergiu și Luiza ar forma un cuplu. Fosta concurenta de la Mireasa sezonul 8 a avut o replica, dupa ce nici Madi, nici Sergiu nu au infirmat zvonurile.

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 11 și 12, sezonul 3, 15 februarie 2024. Petru afla ca Lia iși petrece timpul cu Gianni

23:50, 15.02.2024 - In episoadele 11 și 12 din Lia - Soția soțului meu, Pavel este prins intre ciocan și nicovala, iar Petru afla ca Lia iși petrece timpul cu Gianni. Vezi cele mai noi episoade pe Antena 1 și in AntenaPLAY.

Cum se simte Madi de la Mireasa, sezonul 8, la doua saptamani dupa ce a ajuns la spital. Mesajul transmis de soția lui Sergiu: "De starea mea de sanatate va spun ca..." / FOTO

10:05, 09.02.2024 - Madi de la Mireasa, sezonul 8, nu trece prin cea mai buna perioada din viața ei. Fosta concurenta a emsiunii de la Antena 1 se confrunta cu probleme grave de sanatate și de mai bine de doua saptamani se afla internata la spital. Iata Care este starea de sanatate a lui Madi!


Ce parere ai despre aceasta stire?