Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Inovaţie inedită! Samsung a creat primul pian digital format din tablete

Publicat:

Pentru a promova intr-un mod inovativ noua tableta Galaxy Tab S2 in perioada Craciunului, cei de la Samsung au creat primul pian digital format din tablete, relateaza playtech.ro.

Intr-o perioada in care la nivel global au scazut intr-un ritm foarte alert vanzarile de tablete, este greu de spus daca exista vreo rețeta prin care cineva sa remedieze problema.

Cei de la Samsung fac insa tot posibilul cand vine vorba de noua lor tableta cu specificații de top. In primul rand, cel puțin in SUA, fiecare tableta Galaxy Tab S2 este comercializata cu un un an de acces gratuit la Netflix.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

MAI anunța ca certificatele de naștere și de deces pot fi obținute și in format digital in mai multe județe

21:20, 08.05.2024 - Ministerul Afacerilor Interne anunța ca, incepand de miercuri, cetatenii din municipiile Cluj-Napoca, Constanta, Slobozia, Iasi, Deva, Sibiu, Timisoara si judetul Ilfov vor putea obtine certificate de nastere si deces și in format digital, la cerere.

Romanii pot obține, de astazi, actele de stare civila in format digital: Serviciul, valabil doar in anumite județe

20:20, 08.05.2024 - Incepand de astazi, 8 mai 2024, cetațenii din municipiile Cluj-Napoca, Constanța, Slobozia, Iași, Deva, Sibiu, Timișoara și județul Ilfov vor putea obține in format digital, dar și fizic, la cerere, certificate de naștere și deces.

Certificate de naștere și de deces in format digital in mai multe orașe din țara

20:05, 08.05.2024 - Cetațenii din Cluj-Napoca, Constanța, Slobozia, Iași, Deva, Sibiu, Timișoara și din județul Ilfov vor putea obține in format digital, dar și fizic, la cerere, certificate de naștere și deces.

Fiica lui Richard Abou Zaki de la „Chefi la cuțite” a mancat la doar 3 ani in peste 20 de restaurante cu stele Michelin: „La 1 an și jumatate i-am dat sa guste foie-gras”

16:50, 08.03.2024 - Juratul „Chefi la cuțite” Richard Abou Zaki a vorbit despre pasiunea pentru gastronomie in familia lui. Carlotta, fiica lui, a mancat, la numai 3 ani, in peste 20 de restaurante cu stele Michelin.Indragostit de bucatarie inca din copilarie, Chef Richard Abou Zaki este gata pentru o noua etapa in viața…

Pixel 8, desemnat cel mai bun smartphone la evenimentul Mobile World Congress 2024

15:40, 01.03.2024 - Modelele din seria Google Pixel 8 au fost desemnate cele mai bune smartphone-uri la Global Mobile Awards (GLOMO), premiile acordate in cadrul targului de tehnologie Mobile World Congress (MWC). Dispozitivele produse de Google au concurat cu modelele din seriile iPhone 15, Galaxy S23, Galaxy Z Flip5…

Elevii a doua licee din Chișinau au participat in premiera la o testare naționala in format digital

17:50, 21.02.2024 - Elevii clasei a IV-a din liceele „Mircea Eliade” și „Gheorghe Asachi” din municipiul Chișinau au participat la o testare naționala in format digital, organizata in premiera de Ministerul Educației și Cercetarii și Agenția Naționala pentru Curriculum. Copii au fost testați la proba de matematica, transmite…

Harry. ”Orice boala uneste familiile”

16:45, 16.02.2024 - Diagnosticul de cancer al regelui Charles al III-lea ar putea sa ii apropie mai mult pe membrii familiei regale britanice, a declarat fiul sau instrainat, printul Harry, intr-o emisiune matinala de televiziune din Statele Unite, informeaza Reuters. Biroul de presa de la Palatul Buckingham a dezvaluit…


Ce parere ai despre aceasta stire?