Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Îngheţata, desertul preferat al românilor pe timp de vară

Publicat:

Inghetata este unul dintre deserturile preferate ale romanilor, dar ramane, spre deosebire de obiceiurile altor popoare, un deliciu spre care ne indreptam de cele mai multe ori doar in anotimpul cald.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reteța de prajitura negresa cu pere și gutui. Desertul ideal pentru a-i surprinde pe cei dragi

21:21, 24.04.2024 - Prajiturile sunt iubite de toate lumea, mai ales daca sunt pregatite in propria locuința. Negresa este delicioasa și se prepara foarte simplu de toate bucataresele, indiferent de experiența pe care o au in bucatarie. Este nevoie de cateva ingrediente simple, care se regasesc in camara tuturor.

Orașul din Europa care interzice inghețata dupa miezul nopții. De ce au luat autoritațile aceasta decizie 

10:05, 22.04.2024 - Vești proaste pentru turiștii care vor ajunge in Milano! Autoritațile au decis ca, dupa miezul nopții, nu vor mai putea manca inghețata. De ce au luat autoritațile o astfel de decizie. 

Cand trebuie mancat desertul pentru a nu te ingrasa. Mihaela Bilic dezvaluie cel mai tare truc

12:20, 04.04.2024 - Kilogramele in plus sunt o problema majora in zilele noastre, cu care se confrunta o mulțime de oameni. Principala cauza pe care o atribuie ingrașatului sunt dulciurile, insa specialiștii au cu totul alta parere. Mihaela Bilic a explica cand ar trebui consumat desertul, astfel incat sa nu ne afecteze.…

Alternative sanatoase la gustarile preferate. Cu ce poți inlocui chipsurile ori inghețata

09:50, 10.03.2024 - Data viitoare cand vrei sa te infrupți din gustarile preferate, de ce sa nu te oprești o secunda și sa te intrebi daca exista o opțiune mai sanatoasa - dar la fel de gustoasa? Intotdeauna exista o alternativa, dar inlocuirea produselor preferate poate fi un obicei dificil de adoptat.

Rețeta de tarta de post cu gem de afine. Desertul simplu și rapid cu care ii poți incanta pe cei dragi

10:10, 05.03.2024 - In cazul in care și tu ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de tarta de post cu gem de afine. Iata cum poți pregati acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei mici!

Rețeta de griș cu lapte prajit. Desertul rapid pe care il poți savura indiferent de sezon

18:56, 20.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Dragobete, noi iți propunem rețeta de griș cu lapte prajit. Iata cum se prepara acest preparat dulce, rapid și ieftin pe care il poți gati alaturi de persoana iubita!

​Cum sa pacalești ANAF și sa ai TVA de 9% la o inghețata sau prajitura / In plus, ajuți și antreprenorul

08:56, 13.02.2024 - Legislația fiscala a fost așa de mult incurcata de Guvernele PSD și PNL in ultimii ani, ca apar situații dintre cele mai ciudate. Problema modificarii TVA pentru produsele cu zahar adaugat are și anomalii din perspectiva fiscala.

China uimește planeta: transforma deșertul arid in teren agricol / Imaginile din satelit ale NASA arata ca transformarile sunt vizibile chiar și din spațiu

06:05, 11.02.2024 - Conform unui raport al ONU, aproximativ 41,3% din suprafața totala a Pamantului este acoperita de zone aride, care includ și terenuri deșertice extinse. O intrebare esențiala care se ridica este: ce ar insemna daca o parte semnificativa din aceste terenuri aride ar putea fi transformate in terenuri…

Cuvinte cheie:

desertul inghetata

Ce parere ai despre aceasta stire?