Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incredibila poveste a cântăreţului Charles Aznavour, duminică de la ora 21.00, la emisiunea În Premieră

Publicat:

este unul dintre cei mai simpatizati si mai longevivi cantareti francezi, fiind totodata si unul dintre cei mai cunoscuti cantareti francezi in restul lumii.

Povestea lui va fi prezentata duminica, in cadrul emisiunii „”, cu .

Nu pierdeti emisiunea "" cu , duminica, la ora 21.00, pe Antena 3!
 

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primii instructori militari francezi vor ajunge „in curand” in Ucraina, anunța Sirski

20:55, 27.05.2024 - Comandantul-sef al armatei ucrainene a afirmat luni ca Franta va trimite "in curand" primii instructori militari in Ucraina pentru a forma trupele acestei tari distruse de razboiul cu Rusia, informeaza AFP.

Gafa incredibila la Dinamo? L-a transferat pe fostul jucator al Barcelonei, dar s-ar fi ales cu fratele lui geaman: „Au incercat rezilierea de 5-6 saptamani”

15:00, 12.05.2024 - Dinamo este foarte aproape de retrogradarea in Liga 2, iar gruparea bucureșteana se confrunta cu o problema incredibila inaintea meciului cu UTA Arad din ultima etapa din play-out-ul SuperLigii: Edgar Ie, fotbalist transferat in iarna, nu ar fi de fapt Edgar Ie.

Situație incredibila in Turcia! Cum a boicotat Fenerbahce meciul din Supercupa cu Galatasaray

17:05, 08.04.2024 - In plin conflict cu federația turca, Fenerbahce a boicotat Supercupa Turciei, disputata in fața rivalei Galatasaray. Bașcanii lui Fener au decis sa alinieze la start echipa Under-19, iar mai apoi, in minutul 1, imediat dupa ce Mauro Icardi deschisese scorul, gruparea din Istanbul a parasit terenul,…

Europa League: Bayer Leverkusen ramane neinvinsa - Revenire incredibila in prelungiri

00:05, 15.03.2024 - Bayer Leverkusen a ajuns la 37 de meciuri consecutive fara infrangere, liderul din Bundesliga obținand dramatic calificarea in sferturile Europa League, dupa ce a revenit de la 0-2 in manșa retur a „dublei” cu Qarabag și s-a impus cu 3-2 (5-4 la general).

ALERTA - Ministerele PNL schimba OUG privind migrația aleșilor locali

11:45, 07.03.2024 - Ministrul Justiției, Alina Gorghiu (PNL), a declarat joi, la Antena 3, ca proiectul de OUG privind migrația aleșilor locali va fi modificat in sensul in care aceștia vor avea la dispoziție o perioada „mult mai scurta” sa-și schimbe partidul fara a-și pierde mandatul. „Perioada (in care vor putea…

Glorie pentru Simona Halep! Suspendare de 9 luni in loc de 4 ani in scandalul de dopaj

18:00, 05.03.2024 - Victorie uriașa pentru  Simona Halep . TAS a decis reducerea pedepsei de la 4 ani la 9 luni in scandalul de dopaj, anunța Antena3 CNN. Simona Halep (32 de ani) a fost audiata la TAS in procesul de dopaj in perioada 7-9 februarie. Romanca și-a inceput perioada de suspendare din octombrie 2022, astfel…

Ce funcții spune ca a a negocit Ciolacu pentru Romania la Bruxelles

22:55, 04.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu, presedinte al PSD, a declarat, luni, ca a solicitat in discutiile cu lideri ai social-democratilor europeni (PES) ca tara noastra sa fie reprezentata la nivel de vicepresedinte in cadrul viitoarei componente a Comisiei Europene si a noului Parlament European. De asemenea, Ciolacu…

Ilona Brezoianu, dezvaluiri despre marele eveniment de nunta. Actrița este pregatita sa imbrace rochia de mireasa: "Este indragostita"

11:00, 03.03.2024 - Ilona Brezoianu a facut dezvaluiri despre marele pas de nunta cu iubitul ei. De curand, frumoasa prezentatore de la Antena 1 a precizat cand va avea oc marele eveniment pe care il așteapta toata lumea cu fuletul la gura. Iata ce a declarat Ilona Brezoianu despre acest pas!


Ce parere ai despre aceasta stire?