Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Începe SHOW-ul în Parlament: dezbaterea Legii Bugetului de Stat se anunță extrem de tensionată

Publicat:

Parlamentul incepe joi dezbaterea proiectelor de stat si asigurarilor sociale de stat pe anul 2021.

Citește și: Scandal intre Diana Șoșoaca și , in direct la TV: Șoșoaca a plecat din emisiune/VIDEO

Guvernul a transmis marti Legislativului cele doua proiecte de lege, informeaza Agerpres. 

Pana joi dimineata, la ora 10,00, deputatii si senatorii pot depune amendamente la cele doua proiecte. Acestea urmeaza sa fie centralizate pana la ora 12,00 si transmise comisiilor parlamentare.

Sedintele comune ale comisiilor

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Blonda misterioasa” a lui Silvestru Sosoaca a fost amenintata cu moartea

14:10, 29.04.2024 - Mai multe televiziuni au fost reclamate la CNA de Gabriela Calitescu, jurnalista a postului Nasul TV dupa ce au difuzat  imagini preluate de pe contul ei de Facebook in care Calitescu apare dansand cu Silvestru Sosoaca, sotul senatoarei Diana Sosoaca. Au fost reclamate posturile Romania TV, Realitatea…

Ministrul ucrainean al Agriculturii Mikola Solski, suspectat de coruptie, demisioneaza

20:56, 25.04.2024 - Parlamentul ”a primit o scrisoare de demisie a lui Mikola Solski”, anunta pe Facebook presedintele Legislativului ucrainean Ruslan Stefanciuk, care posteaza scrisoarea. Articolul Ministrul ucrainean al Agriculturii Mikola Solski, suspectat de coruptie, demisioneaza apare prima data in Money.ro .

Cu o situație extrem de tensionata in Orientul Mijlociu, SUA și UE vor sa impuna sancțiuni Iranului

08:41, 17.04.2024 - Statele Unite si Uniunea Europeana au anuntat ca analizeaza posibilitatea de a impune noi sanctiuni impotriva Iranului, dupa atacul acestuia asupra Israelului din weekend, transmite BBC, informeaza News.ro.

Doi elevi retinuti, iar un altul ajuns la spital, dupa un scandal intre doua tabere de la un liceu din Arad

09:40, 27.03.2024 - Doua grupuri de elevi de la liceul Tehnologic "Aurel Vlaicu" din Arad au avut un conflict, iar unul dintre ei a fost lovit si a ajuns la spital. Agresorii, in varsta de 16 si 17 ani, au fost retinuti, informeaza News.roIncidentul a avut loc marti, inainte de inceperea cursurilor, la circa 200 de metri…

Circ in Parlament. Șoșoaca il acuza pe Iohannis ca baga Romania in razboi: „De ce incarcam țara cu soldați? Nu ne-a atacat nimeni”

20:40, 26.03.2024 - Forța de reactie a NATO poate intra, stationa sau tranzita Romania in scopul pregatirii sau desfasurarii de operatii militare, daca va fi cazul, in anul 2024. Parlamentul a luat act de scrisoarea președintelui Klaus Iohannis care solicita acest lucru dupa decizia CSAT. De asemenea, Romania va permite…

Diana Șoșoaca anunța un 'șoșoc total': 'Va fi un cataclism politic in Romania' / VIDEO

20:40, 08.03.2024 - Diana Șoșoaca a fost invitata ediției de vineri, 8 martie 2024, a emisiunii BZI LIVE, transmisa de Buna Ziua Iași. Ea a vorbit, intre altele, despre un interviu, care urmeaza sa fie difuzat in cateva zile, pe care l-a descris ca fiind „un șoșoc total“ și care anunța „un cataclism politic in Romania“.…

Scandal in piața intre Șoșoaca și un cetațean: „Ce cauți la Ambasada Rusiei?”/ „Bravo mie ca m-am dus!”/ „Braila nu te vrea!”

16:40, 11.02.2024 - Scandal ca la piața in Braila intre senatoarea Diana Șoșoaca și un cetațean. Atmosfera a devenit tensionata dupa ce braileanul a criticat-o pe senatoare in legatura cu susținerea fațișa fața de Federația Rusa.


Ce parere ai despre aceasta stire?