Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu uriaş la un bloc în Londra, mai multe persoane au murit, altele rămase captive – VIDEO în direct

Publicat:

Un incendiu urias a izbucnit in noaptea de marti spre miercuri la un imobil de locuinte in vestul Londrei. Mai multe persoane si-au pierdut viata, informeaza AFP, citata de Agerpres. “Exista mai multi morti. Nu pot confirma o cifra concreta pentru moment din cauza dimensiunii si complexitatii imobilului”, a afirmat , responsabila a London

Citeste articolul mai departe pe gherlainfo.ro…  

Sursa articol: gherlainfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mai multe persoane au murit și altele au fost ranite intr-un atac violent cu cuțitul dintr-un spital din China

11:40, 07.05.2024 - Cel putin doua persoane au fost ucise si alte 21 au fost ranite intr-un atac cu cutitul care a avut loc intr-un spital din provincia Yunnan, in sud-vestul Chinei, a anuntat marti presa de stat, citand surse oficiale, relateaza CNN.

Incendiu puternic in București: 2 persoane au murit și alte 10 sunt la spital

19:10, 13.04.2024 - Un incendiu izbucnit sambata seara intr-un bloc din Sectorul 3 a afectat apartamentele de la doua etaje, fiind soldat cu doua decese și 10 raniți.  Mai multe echipaje de pompieri ale ISU au intervenit sambata pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din Capitala, acolo unde un incendiu a izbucnit intr-un apartament…

Un roman, printre victimele exploziei de la o hidrocentrala din Italia. Cel puțin trei persoane au murit, iar altele sunt date disparute.

08:55, 10.04.2024 - Cel puțin trei oameni au murit, iar alte persoane sunt grav ranite sau date disparute in urma unei explozii puternice produse marți la o hidrocentrala din Italia, in apropiere de Bologna. Printre victime este și un roman.

Incendiu in timpul zilei la un club de noapte din Istanbul. Cel puțin 27 de persoane au murit

17:50, 02.04.2024 - Cel puțin 27 de persoane au fost ucise in urma unui incendiu izbucnit in timpul unor lucrari de renovare in timpul zilei, la un club de noapte din centrul Istanbulului, noteaza Reuters. Pompierii și alte echipaje au sosit imediat la fața locului. Clubul ocupa doua etaje sub o cladire rezidențiala cu…

Incendiu dintr-un club de noapte din Istanbul. 15 persoane au murit

17:20, 02.04.2024 - 15 persoane au murit și alte opt au fost ranite intr-un incendiu izbucnit la un club de noapte din centrul Istanbulului in timpul unor lucrari de reparații desfașurate pe timpul zilei, a declarat, marți, primarul orașului, Ekrem Imamoglu.

Un incendiu uriaș scapa de sub control pe acoperișul unei secții de poliție din estul Londrei

13:21, 07.03.2024 - Aproximativ 175 de pompieri, cu treizeci de mașini de pompieri, luptau miercuri (6 martie) cu un incendiu, intr-o secție de poliție din estul Londrei, a declarat Brigada de Pompieri din Londra, potrivit Reuters. Videoclipul martorilor oculari a aratat un incendiu uriaș și un val gros de fum care se…

11 persoane la spital dupa ce un incendiu uriaș a cuprins un bloc de apartamente din Londra

15:56, 01.03.2024 - Un incendiu uriaș izbucnit vineri la primele ore ale dimineții intr-o cladire rezidențiala din cartierul de lux South Kensington din Londra a dus la spitalizarea a 11 persoane și la evacuarea a aproximativ 130 de persoane, au anunțat pompierii.

Incendiu uriaș intr-un bloc din China. 15 oameni au murit, peste 40 au fost raniți

15:45, 24.02.2024 - Un incendiu uriaș a izbucnit intr-un bloc turn din Nanjing, un oraș cu peste opt milioane de locuitori din estul Chinei. 15 oameni au murit și peste 40 au fost raniți. Autoritațile au deschis o ancheta.


Ce parere ai despre aceasta stire?