Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Încă o demisie în guvernul libanez! A doua plecare în decurs de o zi

Publicat:

Aceasta este a doua demisie de astazi a unui ministru din guvernul Diab, dupa anuntul facut mai devreme de ministrul informatiei, Manal Abdel Samad.

"Fata de enorma catastrofa si un regim steril care a ratat numeroase oportunitati, am decis sa demisionez din guvern", a anuntat Kattar intr-un comunicat. "In acest moment de durere care ii uneste pe libanezi, vad speranta in capacitatea tinerilor nostri sa faca sa progreseze un nou Liban care sa raspunda aspiratiilor lor si visurilor lor", subliniaza el.

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Italia a interceptat avioane rusești deasupra Marii Baltice, susțin surse din aparare

08:40, 30.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters.

Marina indiana a salvat 17 marinari, sechestrați de pirati somalezi. Nava Ruen fusese capturata anul trecut

22:25, 16.03.2024 - Fortele navale indiene, inclusiv comandouri speciale, au recuperat o nava de marfa care fusese capturata de piratii somalezi, salvand 17 membri ai echipajului, a declarat sambata un purtator de cuvant al marinei, potrivit Reuters.

Israelul incearca sa afle daca l-a ucis pe adjunctul liderului militar al Hamas intr-un raid aerian in Gaza

06:45, 12.03.2024 - Israelul verifica luni daca l-a ucis pe adjunctul liderului militar al Hamas intr-un raid aerian in Gaza, au declarat Fortele de Aparare Israeliene (IDF), in timp ce perspectivele unei incetari a focului care sa coincida cu luna sfanta musulmana a Ramadanului se estompeaza, transmite Reuters, citat…

India prezinta astronautii din cadrul primei sale misiuni spatiale cu echipaj uman

14:30, 27.02.2024 - India i-a prezentat marti pe cei patru astronauti care se vor afla la bordul primei sale misiuni spatiale cu echipaj uman, Gaganyaan. In cazul unui succes, India va deveni astfel cea de-a patra tara care lanseaza o misiune spatiala cu echipaj uman, la doar cateva luni dupa o aselenizare controlata istorica,…

Putin: 95% din fortele nucleare ale Rusiei au fost modernizate

12:55, 23.02.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri ca 95% din fortele nucleare strategice ale tarii sale au fost modernizate si ca fortele aeriene tocmai au primit in dotare patru bombardiere supersonice cu capacitate nucleara, transmite Reuters.

Marșul fermierilor din India a fost oprit cu gaze lacrimogene și bariere. Protestatarii nu sunt lasați sa intre in New Delhi

13:45, 13.02.2024 - Fortele de securitate din India au tras cu gaze lacrimogene pentru a impiedica miile de fermieri sa marsaluiasca in capitala New Delhi, dupa esecul negocierilor cu guvernul. Agricultorii cer cresterea preturilor minime pentru recolte și anularea datoriilor, relateaza AFP si Reuters, preluate de Agerpres.

Armata israeliana spune ca a descoperit un tunel Hamas sub sediul ONU din Gaza

23:20, 10.02.2024 - Fortele israeliene spun ca au descoperit o retea de tuneluri lunga de sute de metri care trece partial pe sub sediul agentiei ONU pentru Refugiați Palestinieni (UNRWA), relateaza Reuters, potrivit News.ro. 


Ce parere ai despre aceasta stire?