Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În timp ce poliţia o caută în toată lumea, reporterii Spynews au găsit-o pe minora dispărută! Ce mesaj le-a transmis părinţilor disperaţi!

Publicat:

, minora din Motru disparuta de acasa de mai bine de o saptamana, este cautata de catre politie, atat national, cat si international. Dupa sute de scenarii si semne de intrebare, in timp ce incearca sa-i dea de urma fetei de doar 17 ani, reporterii SPYNEWS.ro au reusit sa vorbeasca cu ea.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ambiția lui Iohannis, daca nu reușește sa obțina șefia NATO. Ce mesaj le-a transmis președintele liberalilor

20:06, 19.05.2024 - In contextul in care șefia NATO pare tot mai greu de obținut pentru Klaus Iohannis, șeful statului ar ținti și spre alte funcții la nivel european.PNL si PSD vor sa isi imparta pozitiile la nivelul Uniunii Europene in functie de ce va obtine presedintele Klaus Iohannis.

Fiica Anamariei Prodan, mesaj emoționant pentru mama ei! Dovada suprema de dragoste din partea copiilor ei: ”Sper ca toata lumea sa aiba...” / FOTO

10:35, 13.05.2024 - Anamaria Prodan a primit dovada suprema de dragoste din partea copiilor ei! Rebecca Dumitrescu i-a transmis un mesaj emoționant vedetei, de ziua mamei. Acest gest nu este neașteptat, avand in vedere ce relație frumoasa are cu copiii ei! Iata ce i-a transmis Rebecca Dumirescu!

AȚI VAZUT-O? Minora din Cluj-Napoca data disparuta

07:15, 23.04.2024 - Polițiștii clujeni apeleaza la ajutorul cetațenilor pentru a gasi o minora in varsta de 13 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. Aceasta nu a revenit la domiciliu dupa ce a ieșit de la școala, luni, 22 aprilie, la ora 11:30.

PF Daniel a transmis un mesaj Patriarhului Ierusalimului, in urma atacului cu drone

19:16, 14.04.2024 - Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane BOR , PF Daniel, a transmis, duminica, un mesaj Patriarhului Ierusalimului, in urma atacului cu drone si rachete al Iranului asupra Israelului, in care isi exprima ingrijorarea fata de escaladarea conflictului militar, conform Agerpres."Am primit cu mare ingrijorare…

Cristi Spaidar, fratele lui Vali Spaidar, a fost eliberat din inchisoare! Ce mesaj le-a transmis parinților sai / VIDEO

14:35, 29.03.2024 - Vali Spaidar are motive sa radieze de bucurie, asta pentru ca fratele lui a fost eliberat din inchisoare, iar acum il are alaturi de el. Ce mesaj le-a transmis Cristi Spaidar parinților lui pe TikTok.

Irina și Razvan Fodor o sarbatoresc pe fiica lor. Ce mesaj emoționant i-a transmis prezentatoarea de la Asia Express: „Copil-soare...” / FOTO

15:36, 24.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Fodor și asta pentru ca Diana Fodor iși sarbatorește ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, Irina Fodor i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale. Iata ce a postat prezentatoarea de la Asia Express pe rețelele de socializare!

Astazi este Ziua Nationala a Meseriilor! Ce mesaj a transmis ministrul Muncii, Simona Bucura

11:15, 11.03.2024 - Ziua de 11 martie este declarata "Ziua Nationala a Meseriilor", instituita prin Legea nr. 66 2019. Cu aceasta ocazie, ministrul Simona Bucura Oprescu a transmis ca este nevoie de angajati cu competente potrivite atat aptitudinilor lor, cat si nevoilor pietei muncii. ldquo;Toate meseriile sunt importante.…

Doi ani de la semnarea cererii de aderare a Republicii Moldova la UE. Ce mesaj a transmis Maia Sandu moldovenilor

12:10, 03.03.2024 - Astazi, 3 martie 2024 se implinesc doi ani de la semnarea cererii de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeana. Cu aceasta ocazie președinta Maia Sandu a venit cu un mesaj catre moldoveni.


Ce parere ai despre aceasta stire?