Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagini interzise minorilor, nu glumă! Supermodel celebru, la plimbare pe scuter, în costum de baie. Șoferii n-au putut să-și ia ochii de la ea! 

Publicat:

O tanara recunoscuta pentru aparițiile indraznețe, dar și caștigatoare a unui titlu de Miss, a facut furori pe strazile din stațiunea Soci, Rusia, unde a ieșit la plimbare pe scuter, in costum de baie. 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA avertizeaza: China ajuta Rusia sa caștige razboiul cu Ucraina. Ii trimite echipamente și imagini de pe front (Bloomberg)

07:56, 07.04.2024 - Washingtonul si-a avertizeaza aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei, scrie Bloomberg.

Imagini de pe DN1, unde se demoleaza un pasaj. Circulația este oprita pana maine la miezul nopții

10:50, 19.03.2024 - DN1 este inchis astazi și maine. Traficul va fi deviat in zona orașului Campina pentru demolarea unui pasaj feroviar. Șoferii care au drum prin zona și vorbim despre un trafic intens, de zeci de mașini pe zi, vor fi nevoiți sa o ia pe rute alternative.

Drula reclama santaj politic in biroul lui Ciolacu

22:50, 18.03.2024 - Presedintele USR, Catalin Drula, sustine ca unii primari USR ar fi fost „santajati” sau „momiti” sa treaca la PSD, in conditiile in care de fata era si liderul social democrat Marcel Ciolacu. „Primarii USR, alesii USR au fost amenintati, santajati sau momiti. Li s-a spus unor primari, cu Ciolacu in…

Realegerea lui Putin, explicata in 5 secunde: Un soldat mascat intra peste un alegator sa verifice cum voteaza. „Așa a fost toata ziua”

09:16, 17.03.2024 - Imagini incredibile continua sa apara de la secțiile de vot din Rusia, unde niciun efort pentru realegerea lui Vladimir Putin pentru a cincea oara nu este considerat abuz. La o secție de vot soldați inarmați, cu cagula pe fața, intra pur și simplu in cabina de vot și se uita peste umarul alegatorului…


Ce parere ai despre aceasta stire?