Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iaşi: Un traficant de stupefiante prins de polițiști a aruncat drogurile pe geam

Publicat:

Captura de droguri la Iasi. Un tanar banuit de trafic de stupefiante s-a trezit la usa cu ofiterii de la si mascatii de la serviciul de interventii rapide. Disperat, barbatul a aruncat marfa pe geam.

Concubina suspectului a fost cea care le-a deschis ușa polițiștilor. In tot acest timp, tanarul arunca drogurile pe geam. Prafurile s-au impraștiat in gradina din fața blocului. Ofițerii de la au reușit sa confiște doar un pliculeț cu 1 gram de droguri.

Vecinii nu banuiau ca tanarul ar avea…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Traficant prins in flagrant in Braila cu peste 5 kg de canabis și rezina de canabis aduse din Spania

20:05, 24.05.2024 - Un traficant a fost prins in flagrant in Braila in timp ce ridica doua colete cu droguri trimise prin curierat din Spania. In colete se aflau 3,5 kilograme de canabis și 2 kilograme de rezina de canabis.

Un barbat dat disparut de doua saptamani s-a aruncat marti de pe podul de la Agigea

14:46, 14.05.2024 - Un barbat, de 37 de ani, din judetul Neamt, dat disparut de catre soția sa pe 1 mai, s-a aruncat marti dimineata de pe podul de la Agigea in apele Canalului Dunare-Marea Neagra. Incidentul s-a petrecut in jurul orei 8.00, cand barbatul, aflat la volanul propriului autoturism, a oprit pe prima banda…

Un barbat s-a aruncat in fața trenului și a murit: tragedie cumplita, sambata dimineața, in județul Neamț

07:30, 04.05.2024 - Un barbat de 60 de ani, din județul Iași, s-a aruncat, sambata dimineața, in fața trenului și a murit, informeaza Mediafax.Un accident feroviar s-a produs, sambata, in localitatea Sabaoani, județul Neamț.

Traficant prins cu peste 200 de pliculețe cu droguri, gata de vanzare. Avea pentru toate buzunarele: de la 50 la 500 de lei

17:05, 11.04.2024 - Un barbat a fost arestat la domiciliu pentru comercializarea de stupefiante. Polițiștii au dat, in urma unor percheziții domiciliare, peste 220 de pliculețe ziplock și alte obiecte cu urme de droguri. 

Percheziții in Timiș și Caraș-Severin, la traficanți de droguri. 10 persoane, duse la audieri

11:00, 19.03.2024 - Polițistii de la Combaterea Crimei Organizate și Antidrog, impreuna cu jandarmii de la trupele speciale, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au descins, marți dimineața, la mai multe adrese din județele Timiș și Caraș-Severin, realteaza Opinia Timișoarei.Potrivit sursei citate, mascații au intrat in case din Gataia, in Timiș, și la Maureni, in Caraș-Severin.Anchetatorii…

A incercat sa transporte lemne ocolind postul vamal intern de control, dar a fost prins: Șoferul nu avea acte

20:01, 02.03.2024 - Ofițerii echipelor mobile ale Serviciului Vamal in colaborare cu inspectorii de poliție din Caușeni, acționand in baza informației operative, pe traseul Caușeni-Hagimus, au stopat pentru control un mijloc de transport de model „MAN”.

(VIDEO) Un tanar a fost prins cu 10 kilograme de canabis

11:25, 01.03.2024 - Un tanar de 21 de ani, din Iasi, prins de procurorii DIICOT din Botosani cu 10 kilograme de canabis, a fost arestat preventiv.   Drogurile se aflau intr-o geanta de voiaj. Drogul de mare risc, ambalat in mai multe pungi, a fost introdus in țara din Spania. Coletul care onține și droguri a fost adus…


Ce parere ai despre aceasta stire?