Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hrean – beneficii și contraindicații. Pentru ce este recomandată planta medicinală bogată în nutrienți

Publicat:

Hreanul este o leguma radacinoasa care se folosește adesea drept condiment, dar și medicament, deoarece are numeroase beneficii pentru organism. O sursa bogata de nutrienți, minerale, dar și alți compuși vegetali, consumul de hrean este recomandat cu moderație deoarece are un gust puternic. Descopera care sunt beneficiile hreanului.Hreanul este o leguma perena originara din vestul Asiei și sud-estul Europei, cultivata pentru radacinile sale carnoase ce pot fi folosite in rețetele culinare, dar și ca planta medicinala. Radacina de hrean poate fi recoltata in anul al doilea de la plantare, primavara…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Peste 1500 aradeni au ajuns la spital intre 1 Mai și Paști. A fost cațiva și cu probleme digestive

14:20, 07.05.2024 - 1.572 de pacienți (1.286 adulți și 286 copii) s-au prezentat in Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgența Arad in perioada 1-7... The post Peste 1500 aradeni au ajuns la spital intre 1 Mai și Paști. A fost cațiva și cu probleme digestive appeared first on Special Arad · ultimele…

FMI: „Imigratia este un element cheie in rezilienta economiilor”

08:36, 19.04.2024 - Economistul șef a facut anunțul! Economia globala a demonstrat o rezilienta neobisnuita, in pofida pandemiei si a conflictelor armate care au avut loc in ultimii ani, iar imigratia a fost o parte importanta a acestei reziliente, contribuind la cresterea capacitatii de productie. Acestea sunt afirmatiile…

Ora de vara și efectele asupra sanatații. Medicul Tudor Ciuhodaru la ”Pulsul zilei”, cu Mihai Florin Pohoața – 26.3.2024.

11:41, 26.03.2024 - De-a lungul timpul, studiile au aratat ca trecerea la ora de vara are repercusiuni și asupra sanatații. Trecerea la ora de vara ne poate da peste cap ceasul intern multora dintre noi și ne poate cauza probleme cu somnul cel puțin in prima saptamana dupa aceasta schimbare. Trecerea la ora de vara ii…

Luna aceasta incep studiile geotehnice pentru cele doua drumuri expres din Dambovița

06:46, 15.03.2024 - Secretarul de Stat in Ministerul Transporturilor, dambovițeanul Ionuț Savoiu, a prezentat stadiul la zi pentru doua proiecte de infrastructura rutiera foarte importante. Este vorba despre drumurile expres Gaești-Ploiești și Targoviște – București, despre acesta din urma unii raspandaci spunand ca ar…

Vasile Borș, primar Maieru: Nu mai suntem interesați de incalzirea instituțiilor cu rumeguș!

15:25, 07.03.2024 - In cadrul unei conferințe de presa, primarul comunei Maieru, Vasile Borș a precizat ca s-a renunțat la centrala pe rumeguș, care trebuia sa asigure caldura in instituțiile publice din comuna, inclusiv in școli. Studiile pentru acest proiect s-au intins pe nu mai puțin de 4 ani, iar documentația a costat…

Inca trei coborari de pe Autostrada Vestului, in Timiș și Hunedoara. Au fost avizate studiile de fezabilitate

15:05, 22.02.2024 - Compania Naționala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a avizat joi, 22 februarie 2024, studiile de fezabilitate necesare construcției a trei noi noduri rutiere pe autostrada A1: doua in județele Timiș și unul in Hunedoara

Avem lege pentru stoparea risipei alimentare. „Impact major”

14:15, 20.02.2024 - Deputații  au adoptat proiectul de lege pentru stoparea risipei alimentare. Legea merge la promulgare. „In Romania se pierd anual 2,55 milioane de tone de alimente care ar putea ajunge, de exemplu, la miile de copii care inca se culca, zilnic, flamanzi. Lupta impotriva risipei alimentare face ca alimente…

Florin Dragan, rectorul UPT: „La nivel national, numarul de studenți ce vor sa devina ingineri a scazut cu aproape 15% in ultimii zece ani. Asta deși pe piața muncii este o cerere imensa”

10:40, 09.02.2024 - Un raport privind starea invațamantului superior din Romania, realizat de Ministerul Educației, arata ca la facultațile de inginerie erau anul trecut inscriși 75.331 de studenți. In 2014 erau cu 11.000 mai mulți; Deși universitațile tehnice au reușit sa mențina in general cifrele de școlarizare, universitațile…


Ce parere ai despre aceasta stire?