Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Giorgiana Radu: „Simona”, mărturisirea iubirii nesfârșite și a dorului fără de leac

Publicat:

… De ce plang? Eu n-am cunoscut-o pe Simona. Nu-i știam scrisul, neimplinirile, iubirile, suferințele. Pana acum! Astazi mi-e totul atat de clar, și de neclar, și de aproape și de departe, incat am senzația sufocanta ca sufar deopotriva cu ele, ca dorul lor e și al meu. Așa simt, cu asta am ramas dupa ce am citit cartea scrisa la „patru maini și trei suflete” a autoarelor , mama și , prietena dincolo de timp și univers. „Simona”, aparuta la Editura Carțile Tango, 2019 și prefațata de , nu este o carte, doar o carte. Este dialogul…

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa. Capriciile iubirii. Mama Iulianei, acuzații grave la adresa lui Liviu. Femeia a facut declarații neașteptate: „Om fals!” / VIDEO

23:15, 26.03.2024 - Ediția din data de 26 martie 2024 a emisiunii Mireasa. Capriciile iubirii. a adus tensiuni in casa! Mama Iulianei a facut acuzații grave la adresa lui Liviu. Iata ce declarații neașteptate a facut femeia cu privire la concurent!

„ROMANȚELE DORULUI”: laureați ai Festivalului „Crizantema de aur” canta la Sala Radio

23:10, 13.03.2024 - Duminica, 17 martie 2024 (de la 17.00), Orchestra de Muzica Populara Radio va invita la Sala Radio la un nou eveniment special: „ROMANȚELE DORULUI”, un concert dedicat romanței romanești.

EXCLUSIV Avocatul american al Simonei Halep, Howard Jacobs: „Vom analiza daca vom da in judecata și alte persoane“

12:06, 06.03.2024 - Celebrul avocat american Howard Jacobs, cel care a condus apararea Simonei Halep la TAS, spune, intr-un interviu exclusiv pentru „Adevarul”, ca va analiza cu Simona daca vor acționa in instanța și alte persoane pentru nedreptațile suferite.

Horoscop duminica, 3 martie. Zodia care ar trebui sa lase in urma trecutul și sa dea o noua șansa iubirii

21:15, 02.03.2024 - Ziua de duminica, 3 martie, ar putea aduce romantism in viața unui nativ. Acesta este insa sceptic, din cauza experiențelor neplacute din trecut. Gemenii ar trebui sa fie atenți la bani, pentru a nu face cheltuieli inutile, in timp ce alte doua zodii sunt incurajate sa petreaca timp cu prietenii.

Spectacol de jazz și poezie dedicat iubirii

19:20, 21.02.2024 - Mureșenii indragostiți sunt invitați sa-și sarbatoreasca dragostea la un eveniment organizat in data de 24 februarie, incepand cu ora 19:00, intitulat „Mii și mii de iubiri. Poe-jazz cu dragoste și haz", care se va desfașura la Incubator 13 din Cetatea Medievala Targu Mureș. „Un proiect gandit din intersecția…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre luna iubirii. Ce a transmis asistenta TV: „Va rog frumos...”

08:40, 06.02.2024 - Februarie este luna iubirii, iar Ramona Olaru s-a legat de asta și a facut o gluma in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce a transmis asistenta TV in aceasta dimineața!


Ce parere ai despre aceasta stire?