Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gina Pistol, probleme de sănătate. Prezentatoarea de la Chefi la cuțite s-a plâns fanilor: ”Durere de cap, frisoane, antibiotic...”

Publicat:

și-a luat fanii prin surprindere astazi, atunci dupa ce a publicat o imagine pe rețelele de socializare. Vedeta s-a plans urmaritorilor ei ca nu se simte deloc bine și trece printr-o perioada dificila. Mai mult de atat, ea marturisește ca deja a inceput un tratament. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gina Pistol vrea casa la munte. Decizia luata de vedeta alaturi de Smiley: „Intr-o zona mai retrasa, sa o creștem pe fiica, pisici, capre, oi”

09:46, 25.04.2024 - Gina Pistol vrea sa iși indeplineasca o dorința pe care o are de mulți ani de zile, sa aiba o casa la munte. Chiar de ziua ei onomastica, fosta prezentatoare de la „Chefi la cuțite” a plecat in cautarea unui teren unde sa iși construiasca o locuința așa cum viseaza. Alaturi de Smiley și de josephine,…

Irina Fodor, declarație acida in noul sezon 'Chefi la Cuțite': Prezentatoarea i-a luat la ținta pe foștii jurați Scarlatescu, Bontea și Dumitrescu

23:35, 19.03.2024 - Intreaga națiune a fost luata prin surprindere atunci cand cei trei bucatari de la „Chefi la Cuțite” și-au anunțat demisia din emisiune. In urma acestui eveniment, aceștia au fost inlocuiți, iar Irina Fodor a adresat un mesaj provocator catre foștii jurați de la „Chefi la Cuțite”, respectiv Catalin…

Andreea Marin a slabit 20 de kilograme ajungand la greutatea pe care o avea in liceu. Cum arata vedeta acum. „Nu am de gand sa mai continui”

17:45, 19.03.2024 - Andreea Marin, in varsta de 49 de ani, a slabit 20 de kilograme și a marturisit ca nu a luat aceasta decizie pentru silueta, ci din cauza unei probleme de sanatate, fara sa fie influențata de vreun comentariu negativ.Vedeta nu putea sa respire bine și se confrunta cu atacuri de panica și alte complicații.…

Revolta fanilor Chefi la cuțite, dupa ce au vazut primul episod fara Dumitrescu, Scarlatescu și Bontea: Acuzații dure la adresaAntenei 1!

11:46, 19.03.2024 - A inceput al 13-lea sezon Chefi la Cuțițe si primul cu un nou membru al juriului. Prima ediție nu a fost, insa, pe placul telespectatorilor, care lasat sute de comentarii negative la Andresa Antenei 1, aducand și noi acuze postului! CITEȘTE AICI CE AUPUTUT SPUNE FANII!

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre inceputurile carierei sale: „Opt luni am plans in fiecare seara”

13:05, 15.03.2024 - Au mai ramas trei zile pana la premiera maraton a noului sezon Chefi la cuțite, cel mai apreciat cooking show din Romania, care aduce in ringul culinar impresionanta experiența a celor patru jurați: Chef Richard Abou Zaki, Chef Orlando Zaharia, Chef Ștefan Popescu și Chef Alexandru Sautner.

Cum se simte Nicoleta Nuca, dupa ce a anunțat ca are noi probleme de sanatate. Ce le-a spus fanilor: ”Mulțumesc din suflet”

09:31, 12.03.2024 - Nicoleta Nuca le-a oferit o veste buna fanilor in ceea ce privește starea ei de sanatate. Dupa ce a afirmat ca se confrunta cu simptome de greața, dureri și frisoane, se pare ca se simte mai bine. Este vorba despre contactarea unui virus care face tot mai multe victime, in ultima perioada.

Star Matinal. Anca Serea, noi declarații dupa ce a ajuns la spital cu copiii. S-au confruntat cu probleme de sanatate in urma cu cateva zile / VIDEO

17:00, 07.03.2024 - Anca Serea a ajuns de urgența la spital cu trei dintre copii in urma cu cateva zile. Vedeta spunea ca micuții au avut probleme de sanatate serioase, au ajuns la o clinica privata, iar mai apoi la un spital de stat.

Irina Fodor a postat primele imagini din culisele noului sezon „Chefi la cutite”

00:05, 08.02.2024 - Vedeta de la Antena 1 Irina Fodor a anuntat pe retelele de socializare ca emisiunea „Chefi la cuțite” este pe cale sa inceapa, dar a dezvaluit si cateva detalii din culise. Fanii acestei emisiuni asteapta cu sufletul la gura sa vada cum se vor descurca noii jurati ai show-ului, ce va avea premiera,…


Ce parere ai despre aceasta stire?